09 / 08 / 2024

Bağcılar'da 1.076 konutun kentsel dönüşüm süreci başladı!

Bağcılar'da 1.076 konutun kentsel dönüşüm süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Bağcılar'da 4 farklı noktada toplam 1.076 konutun dönüşüm sürecini başlattıklarını duyurdu.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, Bağcılar'da 4 farklı noktada toplam 1.076 konutun dönüşüm sürecini başlattıklarını duyurdu.

BAKAN KURUM'DAN BAĞCILARA MÜJDELİ HABER

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul'umuzda, riskli ve sağlıksız yapı stokunu kentsel dönüşümle yenilemeye devam ediyoruz.

Bağcılar'da; 4 ayrı noktada toplam 1.076 konutun dönüşüm sürecini başlattık. Ayrıca yeni bir nefes alanı kazandırarak millet bahçemizin açılışını gerçekleştirdik. İstanbul'a, İstanbullulara hayırlı olsun." dedi.

Aynı zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murta Kurum ve  TOKİ  Başkanı M. Levent Sungur'un katılımlarıyla İstanbul Bağcılar Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili gelişmeler TOKİ Kurumsal'ın X sosyal medya hesabı'ndan paylaşıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

TOKİ @Toki_Kurumsal

Bakanımız Sn.  @murat_kurum
ve TOKİ Başkanımız M. Levent Sungur'un katılımlarıyla İstanbul Bağcılar Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. 

 Ayrıca 4 ayrı noktada toplam 1.076 konutun dönüşüm süreci başlatıldı.

Hayırlı uğurlu olsun.

Bağcılar'da dev dönüşüm! Yarın aynı anda 4 farklı noktada yıkım yapılacak! 

TOKİ'den İstanbul'a 365 konutluk yeni proje geliyor!

Geri Dön