01 / 05 / 2024

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...



Riskli binaları dönüştürerek başta Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli Fulya, Üsküdar olacak şekilde İstanbul’un birçok bölgesini olası depreme karşı korumayı planlayan Bahaş Holding, yurt dışındaki ilk konut projesini başlattı. 

Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirilen Bahaş Harmony Üsküp projesinde 80 adet villa ve 4 adet ticari alan yer alıyor. Proje, 22 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Projede ikiz villalar bulunuyor. 

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024 te teslim! 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, inşaat taahhüdü ve gayrimenkul alanında 100’e yakın dev projeyi bitiren bir marka olarak çok sayıda kentsel dönüşüm projesi geliştirdiklerine dikkat çekti ve şimdi de çeşitli projeler üretmek üzere yurt dışına açıldıklarının, işe de Makedonya ile başladıklarının altını çizdi. 

Bahaş Harmony Üsküp projesi ile ilgili bilgi veren Abdüssamet Bahadır, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları yurt dışı yatırımlarına start verdiklerine dikkat çekti. 

201 METREKARELİK 3+1 VİLLALAR 

Yurt dışına açılmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Bahadır, "Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bölgenin ilk ve tek lüks villa projesini kendi arazimiz üzerinde inşa ediyoruz. Projemiz 22 bin 500 metrekare alan üzerinde 201 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipinde 80 ikiz villa ve dört ticari alandan oluşuyor" diyerek projeyi açıkladı. 

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024 te teslim! 

Bahaş Harmony Üsküp projesinin inşaatının büyük oranda tamamlandığına da vurgu yapan Abdüssamet Bahadır, villaların bahçeli, isteğe bağlı şekilde de havuzlu olarak inşa edildiğini aktardı. 

VİLLALARIN FİYATLARI 260 BİN EURO

Bahadır, söz konusu açıklamasında "Yaklaşık 10 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiğimiz projede villalar bitmiş olarak 260 bin Euro’ya satılıyor" ifadelerine yer verdi. 

Bahadır, bazı yatırımcıların villalarının içini özel yaptırmak istediklerinden bu rakamın 220 bin Euro seviyesinde olabildiğini de söyledi. 

Abdüssamet Bahadır, daha çok finansçıların, iş adamlarının, diplomat ve yöneticilerin talep gösterdiği 

Çengelköy Cadde'de 3+1'ler 20 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

O Cadde İmza 16'da 3+1'ler 600 bin dolara! Yeni proje! 

Ala Saklıbahçe'de konut fiyatları ne kadar? Ala Saklıbahçe nerede? 


Geri Dön