28 / 04 / 2024

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.



Riskli binaları dönüştürerek, İstanbul’un pek çok bölgesini olası depreme karşı korumayı hedefleyen Bahaş Holding’in, FKG İnşaat ve STTA İnşaat’la birlikte Büyükçekmece’de hayata geçirdiği İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’de çalışmalar hızla devam ederken bri yandan da teslimler etap etap yapılmaya başlandı.

Toplam dokuz etaptan oluşan projenin birinci etabının tesliminin ardından ikinci etapta da dairelerin teslimi için geri sayım başladı. Projede bir yandan üçüncü, dördüncü ve beşinci etapların inşaatlarına da peş peşe start verilirken altıncı etabın da yıkımına başlandı.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

4 MİLYAR TL'LİK DEV YATIRIM!

Büyükçekmece'deki kentsel dönüşümle ilgili bilgi veren Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, deprem güvenli konutların inşa edilmesi bilinciyle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. 

Bahadır kentsel dönüşümün öncelikleri olduğunu belşrterek, '' Bu bilinçle hayata geçirdiğimiz İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’de ilk etap teslimler gerçekleşti. Çok yakın zamanda 2’nci etabın da teslimlerine başlıyoruz.'' dedi.

Tapuların hazır olduğunu söyleyen Bahadır  üçüncü etap inşaatı devam ederken diğer yandan dördüncü ve beşinci  etapların inşaatına da başladıklarını açıkladı.  Şimdi de altıncı  etabın yıkımının yapıldığının bilgisini paylaşan Bahadır ''Projemiz tamamlandığında toplam bin 20 riskli daire dönüşmüş ve yaklaşık 2 bin daire ve
ticari alan inşa edilmiş olacak. Hilal Hill Büyükçekmece Projesi için toplam 4 milyar TL’lik yatırımdan söz edebiliriz” diye konuştu.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

HİLAL HİLL SOSYAL ALANLARI NELER?

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hilal Hill projesinde, sosyal olanakları sunan en yeni teknolojilere sahip, yaşanabilir, ferah, balkonlu, teraslı ve bahçeli daireleriyle dikkat çekiyor.

Okullar bölgesinde yer alan proje ayrıca; Büyükçekmece Marina’ya, Beykent Üniversitesi’ne, Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne ve çevredeki diğer özel hastaneler ile alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Geri Dön