27 / 04 / 2024

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...



İmza attığı kentsel dönüşüm projeleriyle İstanbul’un dönüşümünde önemli role sahip olan Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. 

Yaklaşık 40 senedir bir geçmişe sahip riskli binaları dönüştürerek başta Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli Fulya, Üsküdar olacak şekilde İstanbul’un pek çok bölgesini olası depreme karşı korumayı amaçladıklarını belirten Abdüssamet Bahadır, 32 seneyi aşkın tecrübe ve bilgi birikimiyle bu ilçelerin yeniden inşa edilmesine katkıda bulunduklarını dile getirdi. 

Bahaş Holding ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1 nci etabı tamam!

İnşaat taahhüdü ve gayrimenkul alanında 100’e yakın dev projeyi bitiren bir marka olarak çok sayıda kentsel dönüşüm projesi geliştirdiklerine dikkat çeken Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde tüm Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm meselesi olduğunun altını çizerek "Çarpık kentleşme ve deprem gerçeği nedeniyle kritik öneme sahip olan kentsel dönüşüm projelerinin acilen uygulamaya alınması hayati önem taşıyor. Çünkü İstanbul yaklaşık 20 milyon nüfusuyla üç büyük fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde deprem riski en yüksek olan illerin başında yer alıyor" açıklamasında bulundu. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön