Konut

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...  Yaklaşık 40 senedir bir geçmişe sahip riskli binaları dönüştürerek başta Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli Fulya, Üsküdar olacak şekilde İstanbul’un pek çok bölgesini olası depreme karşı korumayı amaçladıklarını belirten Abdüssamet Bahadır, 32 seneyi aşkın tecrübe ve bilgi birikimiyle bu ilçelerin yeniden inşa edilmesine katkıda bulunduklarını dile getirdi

İmza attığı kentsel dönüşüm projeleriyle İstanbul’un dönüşümünde önemli role sahip olan Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. 

Yaklaşık 40 senedir bir geçmişe sahip riskli binaları dönüştürerek başta Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli Fulya, Üsküdar olacak şekilde İstanbul’un pek çok bölgesini olası depreme karşı korumayı amaçladıklarını belirten Abdüssamet Bahadır, 32 seneyi aşkın tecrübe ve bilgi birikimiyle bu ilçelerin yeniden inşa edilmesine katkıda bulunduklarını dile getirdi. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje!