28 / 04 / 2024

Bahçe Kent Flora Residence!

Bahçe Kent Flora Residence!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Bahçe Kent Flora Residence, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Proje, İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...



Daire satışlarına devam edilen Bahçe Kent Flora Residence,  İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. 


Flora Bahçeşehir Evleri; sauna, buhar odası, fitness center, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. Projede 875 adet daire mevcut. 


Konutların alanlarının 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Hoşdere  Bahçekent Flora  projesi, 120 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Bahçe Kent Flora Residence!


36 aya kadar faizsiz vadelendirme yapılan Bahçe Kent Flora Residence, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de Emlak Konut Bahçekent Evleri'nin yanında konumlanıyor. 


İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülen Bahçe Kent Flora Evleri, tamamlandığı zaman 3 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Projede banka kredisi de kullanılıyor.



Bahçe Kent Flora Residence iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön