Konut

Bahçe ve teras dekorasyonu için öneriler!

Havalar ısındı, bahçeler ve havuz kenarları ve teraslar rengarenk oldu

Bu yıl açık yaşam alanları her zamankinden daha keyifli olacağa benziyor. Havalar ısındı, bahçeler ve havuz kenarları ve teraslar rengarenk oldu. Bu güzel günlerin keyfini çıkarabilmek için bahçenizi ya da terasınızı hazırlamanın da zamanı geldi.

Havaların ısınmasının en güzel yanlarından biri, açık mekanlarda geçirilen zamanların artması. Ama yaz gelince kendimizi doğanın kucağına özgürce bırakmak, ağaçlarla ve çiçeklerle içiçe olmak rahatlıktan ve şıklıktan vazgeçmek anlamına gelmiyor. Bahçemizde ve evinizin dış mekanlarında geçirdiğiniz zamanları daha konforlu ve keyifli geçirmenizi sağlayacak sayısız mobilya ve aksesuar seçeneği mağazalarda yerini çoktan aldı. Şimdi onları bahçelere taşımanın zamanı geldi. Siz de 'yazın keyfini bahçede, açık havada çıkartmalayım' diyenlerdenseniz birbirinden farklı malzeme ve tasarımlara sahip bahçe mobilyalarına bir göz atın.

GÜNEŞ ENERJİSİ İLE AYDINLATMA
Mobilya, ev eşyası ve aksesuarları ile güzel tasarımlı, işlevsel, kaliteli ve düşük fiyatlı ürünleri sunan markalar dış mekan mobilya ve aksesuarlarında da düşük fiyatı fonksiyonel ve tasarım ile birleştirerek geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.Yoğun iş temposundan bunalan insanlar kendilerini bahçeye atarak stres atamaya çalışıyor. Bahçenizin doğal güzelliğini arttırmak için dekoratif aksesuarlar ekleyebilirsiniz. Sizin için araştırdığımız bu ürünler bahçenize farklı bir hava katacak. Bahçenizi güneş enerjili ve taş görünümlü bu lamba ile aydınlatarak küresel ısınmanın önüne geçebilirsiniz. Tüm gün depoladığı enerjiyi akşam üzerinde 4 parlak LED aracılığıyla kullanabiliyorsunuz ve hiçbir kablo bağlantısı yok. Taş şeklinde olan ürün bahçede dekoratif bir öğe olarak yerini almaya hazır. Güneş enerjisi kullanır. Priz veya kabloya gereksinim yoktur. Elektrik kullanımı yok! Elektrik faturası yok, kolay montaj! Solar paneller tarafından oluşturulan güneş enerjisi ile çalışır. şarj edilebilir batarya gün boyu şarj olur. Karanlıkta ünitenin üzerindeki ışık sensörü algılama yapar ve ışık kendiliğinden yanmaya başlar. Işık kaynağı gece boyunca ışık verebilecek süper parlak LED ışıktır.

Dinlenme köşesini ayırın
Evinizin bahçesi veya verandanızda, yazlık evinizde, havuzbaşı veya balkonunuzda kendinize dinleneceğiniz keyif alacağınız bölümler hazırlayın. Salıncaklı bir yatak da keyif yapabileceğiniz seçenekler arasında.Yeşillikler arasında, doğayla başbaşa olmanın zevkini çıkartın. Rahat koltuk, şezlonglar mutlaka olması gerekenler arasında.

Çeşme ve süs havuzu
Su, bahçenin dekoruna mükemmel bir estetik kazandırır. Bu nedenle, geniş bahçe dekorasyonuna çeşme ekleyin. Bahçenizin temasını düşünerek bir çeşme satın alın. Çeşme, bahçenin boyutuna uygun büyüklükte olmalı. Aksesuar mağazalarındaki dekoratif çeşmeler arasından size uygun olanını seçin.

Ahşap ve hasır bu yazın da vazgeçilmezleri
Modern hayatın her geçen gün bizi doğadan biraz daha kopardığını düşünürsek, bahçelerin bizim için ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz. Doğanın küçük bir parçası olan bahçelerde bitkilerle uğraşırken rahatlayabilir, kendi zevkinize göre yaratacağınız büyülü köşelerde dinlenebilir ve hatta arkadaş çevrenizle vereceğiniz küçük partilerle eğlenebilirsiniz. Tabi ki bu tür aktiviteler için doğru mobilya, aksesuar seçimi ve doğru dekorasyon önemli unsurlar. Bahçenize, arkanıza yaslanıp rahatlayabileceğiniz bir mobilya ekleyin. Ahşap veya hasır seçenekleri ise her sene olduğu gibi bu senenin de vazgeçilmezleri arasında geliyor.
Sabah Emlak