01 / 05 / 2024

Bahçekent Flora'da 3 haftada 300 konut satıldı!

Bahçekent Flora'da 3 haftada 300 konut satıldı!

Başakşehir Bahçekent Flora projesinde lansmanla birlikte yoğun bir taleple karşılaştıklarını belirten İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yeşil, lokasyon, fiyat ve firmaya olan güvenin satışları hızlandırdığını söyledi.




Teslimlerin iki yıl sonra başlayacağı Başakşehir Bahçekent Flora projesinde lansmanla birlikte yoğun bir taleple karşılaştıklarını belirten İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yeşil, lokasyon, fiyat ve firmaya olan güvenin satışları hızlandırdığını söyledi. 

Uygun fiyatlı, şık görünümlü proje  İstanbul  'un Avrupa yakasında kurulan yeni şehirdeki inşaatlar, gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Başakşehir'in merkezden sonra ilçe sınırlarında yer alan Hoşdere bölgesinde iki yıl önce kurulması planlanan Mıknatıs noktasında yükselmek olan B Kent Projesi (Magnet City) bugünlerde Bahçekent  projesini İZKA inşâat Yönetim Ku çekent Flora ile hayat buluyor.  Emlak  Konut GYO güvencesi ve İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Star İnşaat imzasıyla inşasına başlanan 875 dairelik proje ile doğanın dengesini koruyan, barınma ihtiyaçlarının yanı sıra çalışma, sağlık, eğitim, yeşil alan gibi donatı ihtiyaçlarının bir arada sunulması amaçlanıyor: TEM otoyoluna yakınlığı, Bahçeşehir markasıyla bütünleşebilecek konumu ve temiz havası dikkat çeken bölgenin en değerli Flora Üyesi Mehmet Yeşil, emlak editörümüz Mehmet Canıtatlı'ya anlattı. 


Başakşehir'in büyük yatırımlara ev sahipliği yapmasının avantajının Bahçekent Flora'ya yatırım yapanlara yansıyacağını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları, 3. Havaalanı proje si ve Kanal İstanbul projesine komşu konumda olan projemiz doğa ile iç içe olması yönüyle dikkat çekiyor. 22 bin m2'lik rekreasyon alanıyla bütünleşen bir yapıya sahip projede 50 bin mZlik ticari alan da yer alacak. Bu alanların satışı gelecek aylarda başlayacak. Sosyal aktivite ile ticari hayatın içiçe olduğu bir yaşam modeli tasarladık. Lokasyona güvenerek yola koyulduk. 3 hafta önce gerçekleştirdiğimiz lansmandan sonra 300'ün üzerinde konut satıldı" dedi.  Mehmet Yeşil Son 6 ay içinde Emlak GYO güvencesiyle satışa çıkan projeler arasında en uygun fiyatlısı olan Bahçekent Flora'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan dairelerin metrekare fiyatı ise 2.100 ile 2.700 arasında değişiyor. Ödeme kolaylığı sunulan projede yüzde 35 peşinatın ardından 36 ay vade ile daire sahibi olmak mümkün oluyor. Başakşehir Bahçekent Flora projesi iki yıl sonra teslim edilecek. 


Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/


Yeni Akit 


Geri Dön