27 / 04 / 2024

Bahçekent Flora'nın metrekaresi 2 bin liradan başlıyor!

Bahçekent Flora'nın metrekaresi 2 bin liradan başlıyor!

TOKİ iştiraki Emlak Konut CYO güvencesi ve İzka inşaat, Dag Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başaksehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora görücüye çıktı. Metrekaresi 2 bin TL'den başlıyor...




TOKİ iştiraki Emlak Konut CYO güvencesi ve İzka inşaat, Dag Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Basaksehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora görücüye çıktı. Başaksehir'de 300 milyon TL'Iik dev projeyle bölgede 875 konut ve ticari alanlar yer alacak. 


Projenin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum "Başaksehir bölgesi İstanbul'un hızlı gelişen noktalarından biri. Burada gerçekleştirilen projelerle bölge her gecen gün değer kazanıyor. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. havalimanına yakınlığı ve çalışmaları süren Metro hattı ile bu bölge gelecek vaat eden bir nokta.


Bahçekent Flora projesi de 875 konut ve ticari alanlarla bu bölgeye değer kazandıracak bir projedir" dedi. Proje bitiminde yaklaşık 3 bin kişinin yaşayacağı Bahçekent Flora'da metrekare satış fiyatları ise 2 bin TL'den başlıyor. 


Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com


Star 


Geri Dön