27 / 04 / 2024

Bahçekent’te 400 konut sahiplerini buldu!

Bahçekent’te 400 konut sahiplerini buldu!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora' da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu...



TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçekent Flora'da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu.



Bölgenin en gözde projeleri arasında yer alan Bahçekent Flora'da lansman fiyatlarıyla devam eden satışlar için son günlere girildi. Bahçekent Flora'da 875 konut ve ticari alan yer aldığını ifade eden firma yetkilileri, Bahçekent Flora'da yaklaşık 400 konut sahiplerini bulduğunu belirtti.


Projede 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli tiplerde daire seçeneklerinin sunulduğunun altını çizen yetkililer, "Projede 36 aya vade farksız taksitlendirme yapılırken, 120 aya kadar da uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor" dedi.


Lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarda son günlere girilen projede, 164 bin TL ile 452 bin TL arasında değişen fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.


140 bin metrekarelik bölge parkının komşusu


Bahçekent Flora, 22 bin metrekarelik peyzaj alanına ek olarak, bitişiğindeki 140 bin metrekare genişliğindeki bölge parkıyla eşsiz bir konuma erişiyor. Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Bahçekent Flora, yeşil alanlarla çevrili konumuyla dikkat çekiyor.


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede ilk etabın teslimleri ise 2016 yılının Eylül ayında olacak.


TOKİ Haber 



Geri Dön