Kent Haberleri

Bahçelievler Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "İhmal edilmiş bütün çalışmaları biz tamamlıyoruz. Bütün projelerimizi önceden düşünüp ona göre çalışmalar yapıyoruz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''İhmal edilmiş bütün çalışmaları biz tamamlıyoruz. Bütün projelerimizi önceden düşünüp ona göre çalışmalar yapıyoruz" dedi.


Topbaş, Bahçelievler Mahallesi'ndeki spor kompleksi temel atma töreninde, vatandaşın emanetini en iyi şekilde değerlendirerek hizmete dönüştürdüklerini söyledi.


İstanbul'a içme suyu sağlayan barajların dolu olduğunu ve bu konuda bir sıkıntı bulunmadığına değinen Topbaş, şöyle konuştu:


"İhmal edilmiş bütün çalışmaları biz tamamlıyoruz. Bütün projelerimizi önceden düşünüp ona göre çalışmalar yapıyoruz. Daha önce plansız yapılan çalışmaları biz tamamlıyoruz. Biz sadece ulaşım altyapısı değil her alanda hizmetlerimizi yapıyoruz. 30 milyon lale soğanı diktik. İstanbulluların yüzü gönlü açıldı."


- Temeli atılan tesis

İstanbul Büyükşehir Belediyesince yaptırılacak tesiste, yarı olimpik yüzme havuzu ve bir eğitim havuzu bulunacak. Fitness salonu, insanların daha ferah spor yapmaları için terasta yer alacak. Tesiste ayrıca oyun salonu, Türk hamamı, sauna, solaryum ve masaj salonu da bulunuyor.


Önemli bir kısmı yer altına yapılması planlanan kompleks 9 bin metrekarelik alana inşa edilecek.



AA