Konut

Bahçeşehir Dumankaya Modern Evleri sahiplerine teslim edildi!

Dumankaya İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası’nın en önemli noktalarından biri olan Esenyurt Bahçeşehir’de gerçekleştirdiği “Dumankaya Modern” projesinin teslimlerini keyifli bir festivalle kutladı...


Daire sahiplerinin, Esenyurt sakinlerinin ve Esenyurt’un önde gelen simalarının katıldığı festivalde katılımcılar farklı atölyelere katılarak, La Descarga’nın renkli konserini izleyerek keyfili anlar yaşadı. 


Dumankaya İnşaat, mimari, tasarım, doğa ve ışık boyutlarıyla Dumankaya farkını Bahçeşehir’e getiren, sanat ile yaşamı bir arada sunan Modern projesinin anahtar teslimlerini renkli bir festivalle kutladı. 18 Kasım 2012 Pazar günü daire sahiplerinin, Esenyurt sakinlerinin ve Esenyurt’un önde gelen simalarının katıldığı Dumankaya Modern’de gerçekleştirilen festivalde, katılımcılar ebru sanatı, atıklardan heykel, sabun yapımı ve yağlıboya resim gibi farklı atölyelerde farklı sanat dallarını öğrenme ve Gülseren’in latin müzik grubu La Descarga’nın verdiği keyifli konserle eğlenme fırsatı yakaladı. 


www.dumankaya.com