Konut

Bahçeşehir Eston Şehir 4. Kısım'da 488 bin TL'ye!

"Yeni nesil şehir" anlayışından hareketle, çağdaş yaşam alanları kurmayı hedefleyen Eston Şehir'de yeni etap satışa çıktı

Bahçeşehir'de Eston Şehir, 4. kısım evleri için çalışmalara başladı. 4. kısım evler en çok talep gören KV tipi villalardan (katlı villa) oluşuyor. Tamamı 2017 yılında bitecek, toplam 2.800 bahçeli evden oluşan proje, özellikle bahçeli evler ve yatay yaşam konseptiyile çevredeki diğer projelerden ayrışıyor.

"Yeni nesil şehir" anlayışından hareketle, çağdaş yaşam alanları kurmayı hedefleyen projenin 1. kısım satışları tamamlanırken 3. kısım evlerinin teslimleri ise devam ediyor. Eston Yapı, müşterilerden gelen talepler ve bugüne kadar gerçekleşen satışlardan yola çıkarak 4. kısım evlerini, tüketicileri tarafından en fazla tercih edilen KV (katlı villa) tipi villalardan oluşturdu. 10.000 m2 alanda toplam 32 villa olarak planlanan kısım, konumu itibari ile de ayrıcalığa sahip. Eston Yapı arazinin avantajım kullanarak evleri birbirinin önünü kesmeyecek şekilde inşa ediyor.

3+1 olarak planlanan katlı villaların büyüklükleri alt dublekslerde 162 m2, üst dublekslerde 165 m2. Her biri birbirinden bağımsız girişe sahip 2 katlı katlı villalarda 4 farklı aile yaşayabiliyor. 4. kısım katlı villa fiyatları 488.000 TL'den başlıyor. Sadece BCV'lerin bulunacağı 4. kısımda yeşil alanlar korunarak az sayıda, ferah evler yapılması planlanıyor.

Geniş bahçeli, iki araçlık otoparkı, spor olanakları, sosyal donatıları ve çağdaş yaşam alanları olan Eston Şehir 4. kısım için Eston Genel Müdürü Kaan Yücel, şehrin farklı noktalarında da katlı villaların inşaatına başlamaları için talep aldıklarını söylüyor.
Hürriyet Emlak