30 / 04 / 2024

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyat!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyat!

Firma: Polatyol Yapı

Proje: Eston Şehir Mahallem

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyat listesi konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Polatyol Yapı imzası ile yükselen projede daireler, sıra evler ve villalar yer alıyor.



Konutların 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen  Eston Şehir Mahallem  Evleri İstanbul Bahçeşehir 1. kısımda hayata geçiriliyor. Proje 315 bağımsız birimden meydana geliyor.


Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyat listesi konutların cephe ve büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje  Polatyol Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


Eston Şehir Mahallem Konutları oyun ve performans atölyesi, basketbol sahası, tenis kortu, 2 çocuk oyun alanı, çocuk oyun parklarıaçık çocuk havuzu, sinema ve Playstation odası, genç aktivite odası, okuma odası, spor odası, peyzajlı doğal dere, meyve bahçesi, dinlenme alanları, bisiklet yolu, mini futbol sahası, açık yüzme havuzu gibi sosyal imkanlara sahip. 


Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Nakit veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan proje 41 bloktan oluşuyor. 


Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyat!

Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedelin banka kredisiyle vadelendirildiği Eston Şehir Mahallem'de 2+1 ev fiyatları 478 bin TL ile 690 bin TL arasında değişiyor.


Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir 1. kısım satış ofisi

Tel: 444 86 16

Web: estonsehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön