20 / 05 / 2024

Bak Yapı Bursa Veysel Karani projesi resmen başlıyor! 600 konutluk yeni proje!

Bak Yapı Bursa Veysel Karani projesi resmen başlıyor! 600 konutluk yeni proje!

Bak Yapı'nın Bursa Veysel Karani Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Bak Yapı Veysel Karani projesinde 600 konut ve 50 dükkana yer verilecek.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bak Yapı'nın Bursa Veysel Karani Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Bak Yapı Veysel Karani projesinde 600 konut ve 50 dükkan yer alacak.

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen olan Bak Yapı Bursa projesinin maliyeti 480 milyon TL olarak açıklandı. 600 konutun yer alacağı proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi.

Arsa alanı 16 bin 671,66 metrekare olarak açıklanan Bak Yapı Bursa projesi, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Veysel Karani Mahallesi, 12942 Ada, 1 Parsel üzerinde inşa edilecek.

6 blok şeklinde hayata geçirilecek olan Bak Yapı Bursa Veysel Karani projesindeki 600 konutta toplamda 1.782 kişinin yaşaması bekleniyor. 

NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Bak Yapı Bursa Veysel Karani projesinin inşaat çalışmalarında 50 personelin görev alması bekleniyor. Proje inşaatında yılda 12 ay, günde 8 saat
süreyle tek vardiya seklinde çalışılması planlanırken, projenin inşaatının da 2 yılda tamamlanması bekleniyor. 

Bak Yapı Veysel Karani kentsel dönüşüm projesine en yakın ev sahası 50 metre mesafede bulunuyor. 

İğneada Country Taş Evler satışta! Yeni proje!

Zeray Dora Hill 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Qcity Kurtköy geliyor! Yeni proje!


Geri Dön