27 / 04 / 2024

Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? 

Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı.  



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta katıldığı bir toplantıda açıklamalar yaptı. Bakan Bayraktar, "Dün akşam itibarı ile Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada "Göktepe" adını verdiğimiz bir sahada yeni bir kuyu kazmaya başlıyoruz. Kazımına başlayacak olan bu kuyu ile inşallah kuyumuzdan önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir keşif ve bu bulduğumuz rezerve ilave bir rezerv buluruz. Bütün çalışmamız, bütün gayretimiz bu yönde olacak" diye ifade etti.

Bakan Bayraktar aynı zamanda nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında da herhangi bir değişiklik olmayacağını da kaydetti.

Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? 

DOĞALGAZ TAKSİTLİ ÖDEME NASIL YAPILIR?

Yüksek gelen doğalgaz faturasını peşin ödemekte zorluk yaşayan ve taksitli ödeme yaparak kolaylık arayan kişilere yönelik yeni bir düzenleme sunuldu. Buna göre, düzenlenen yeni kampanya kapsamında doğalgaz faturasını altı  taksitle ödeme imkanı sunuldu. İGDAŞ tarafından yapılan açıklamada milyonlarca doğalgaz abonesine faturalarını tek seferde ödeme yerine 6 aya kadar vadelendirme olanağı sunulacağı kaydedildi.

Öte yandan yapılan açıklamada "İstanbullulara 7/24 kesintisiz, güvenli gaz arzı sağlayan ve konforlu bir yaşam imkanı sunan İGDAŞ, soğuk havalarla birlikte yükselen ısınma giderlerine, ödeme kolaylığı sağlamak için abone faturalarına kredi kartı ile “vade farksız” taksit kampanyası başlattığı kaydedildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İGDAŞ, doğal gaz fatura ödemelerinde uygulayacağı kredi kartı ile vade farksız taksit kampanyasını sürdürebilmek adına Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Alternatifbank, ICBC Bank, TEB, ING, Ziraat Bankası, Odeabank ve Yapı Kredi Bankaları ile anlaştı" denilerek anlaşmalı bankalar kaydedildi.

Bakan Bayraktar açıkladı! Altın üretiminde yıllık hedef 100 ton!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Bakan Bayraktar açıkladı! Doğalgaza zam gelecek mi? 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

Bakan Bayraktar'dan açıkladı! Yaz saati uygulaması sürecek mi? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön