13 / 05 / 2024

Emeklilere promosyon müjdesi! Beklenen haber geldi! Emekliler bankalara koşacak...

Emeklilere promosyon müjdesi! Beklenen haber geldi! Emekliler bankalara koşacak...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli promosyonlarının yatacağı tarihi açıklayarak emeklilere müjdeyi verdi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarındaki emekli aylığı promosyonları ile ilgili güncelleme başvurularının pazartesiden itibaren alınacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer bankaları da promosyonlarında artışa çağırdı.

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Emekli promosyonları ile ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere müjdeli haberi verdi. Işıkhan, kamu bankalarının pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını alacağını duyurdu.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; promosyon ödemelerinin 28 Mart itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıklayan Işıkhan, "Diğer bankalarla da, promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kısa süre içinde bu konuda da gelişmeleri emeklilerimiz görecek" dedi.

BANKA PROMOSYONLARINDA KAMPANYA UZATILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde emeklilere ek gelir sağlayacak banka promosyonları ile ilgili sürecin uzatıldığı açıklanmıştı.  29 Şubat tarihinde sonlanması planlanan banka promosyonlarında kampanyalar 31 Mart tarihine kadar uzatıldı. 

1-31 Mart 2024 tarihleri arasında maaşınızı Türkiye Finans’a taşımanız durumunda, 15 bin liraya varan nakit promosyon ve ödül fırsatından faydalanılabiliyor. 

SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emekli maaşlarını 36 ay boyunca Türkiye Finans aracılığı ile almak isteyen ve ilk kez emekli promosyon talep eden müşterilere; 

3.499 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 5.000 ürk Lirası'na kadar,

3.500 TL – 7.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 Türk Lirası'na kadar,

7.500 TL – 9.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 10.000 ürk Lirası'na kadar,

10.000 TL ve daha fazla maaş alanlara 12.500 ürk Lirası'na kadar banka promosyonu ödeniyor. 
 

Son dakika banka promosyon haberi! Süre uzatıldı! Emekliler dikkat! 15 bin liraya kadar ödeme yapılacak!

Geri Dön