Otomobil

Bakan Kurum duyurdu! TOGG için kurulmaya başlanıldı! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOGG için atılan yeni adımlardan bahsetti. İşte detaylar!Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı’ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılım sağladı

Sancaktepe’de Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından ‘2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı’ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılım sağladı. Programa aynı zamanda Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) Genel Başkanı Suat Sandalcı ve STK temsilcileri de yer aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı’nda  TOGG’a değindi.

İşte haberin detayları…

"TOGG'UN ELEKTRİKLİ ŞARJ ÜNİTELERİNİN KURULMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ”Biz ne diyoruz, “komşu komşunun külüne muhtaçtır” Her sitemizi, mahalle kültürümüzün yaşandığı, insanımızın birbirine yakınlaşmasına olanak sağlayacak, çocuklarımızın tanışmasını muhabbetin, komşuluğun, yardımlaşmanın en güzel örneklerini öğrenecekleri birer sevgi, saygı ve şefkat mekânı haline getirmeliyiz. Şunu samimi olarak söylüyorum, inanın bu değerleri yaşatacak her hizmetiniz, her adımınız sizlerin en büyük, en değerli, en güzel eseri olacaktır. Derneğimizin bünyesindeki siz değerli yöneticilerimizden çocuklarımız için de özel bir isteğim var. Bakanlık olarak Türkiye’nin farklı yerlerindeki vatandaşımızın yoğun olduğu yerlerde, millet bahçelerinde ve alışveriş mekanlarında “çevre müfettişlerimiz” için, yavrularımız için çok çeşitli çevre etkinlikleri tertipliyoruz. Sizden de bakanlığımızla ortak ya da ayrı ayrı benzer etkinlikleri yapmanızı, yaygınlaştırılmasını, sıfır atık hareketimizi bir kültüre dönüştürme yolunda ülkemize destek olmanızı özellikle rica ediyorum, bekliyorum. Tabii, derneğimizin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Biliyorsunuz daha önce yaptığımız mevzuat düzenlemeleri ile TOGG başta olmak üzere, elektrikli araçlara olan ihtiyacın daha da yoğunlaşacağını düşünüp, kapalı mekân içermeyen şarj ünitelerinin yapı ruhsatı alınmadan tesis edilmesine olanak sağlamıştık. Derneğimiz de, çok kısa bir süre önce ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG’un elektrikli şarj ünitelerinin sitelere kurulması için bir çalışma başlatıldı. Kısa bir süre içinde alınan 6 bin 800 sitenin talebini, vatandaşlarımızın yeni otomobilimize gösterdikleri hassasiyetin önemli bir göstergesi olarak görmüş olduk“ şeklinde konuştu.

Nakit sıkıntınız artık kalmasın! O banka düşük faiz kampanyası ile derdinize derman olacak! İşte detaylar!

Asgari ücret için sıkı pazarlık sürüyor! Masaya öyle bir rakam kondu ki! İşte yeni rakamlar!