Kent Haberleri

Bakan Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın!

14 Mayıs seçimlerine son 4 gün kaldı. Milyonların gözü döviz kurlarına çevrilirken euro kurunun ne olacağı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın. Seçimlerden sonra döviz kurlarının nasıl olacağı merak edilirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den euro açıklaması geldi

Piyasaların gözü 14 Mayıs seçimlerine çevrildi. Seçimlerden sonra döviz kurlarının nasıl olacağı merak edilirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den euro açıklaması geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldığı canlı yayında euro kurunun ne olacağını açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın.

BAKAN NEBATİ SEÇİMDEN SONRA EURO KURUNUN NASIL OLACAĞINI AÇIKLADI!

Milyonların gözü döviz kurlarına çevrildi. Yatırımcılar euro kurunun ne kadar oalcğaını araştırıyor. Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro ne olur? soruları arama motorlarında araştırılıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında piyasada dolar sıkıntııs var mı sorusunu yanıtladı.  Bakan Nebati, "Seçim sonrası döviz kurlarındaki rallinin tekrar gerçekleşeceği dedikoduları gerçeği yansıtmıyor. Dövizdeki ikili fiyatın oluşması dedikoduları güçlendirse de ralli olması söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? Bugün euro kaç lira? 10 Mayıs euro ne kadar? Güncel euro kuru kaç TL? Güncel euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? EURO/TL KAÇ LİRA? GÜNCEL EURO/TL KURU...

Euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? Euro ne kadar? Euro bugün yükseldi mi düştü mü? soruları yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Haftanın üçüncü işlem gününde euro/TL kuru güne düşüşle başladı. Euro/TL kuru liradan alınıp,  liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün  bandında  liradan alınıp, hareket ediyor. Aynı dakikalarda dolarTL kuru  liradan satılıyor. 

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları