28 / 04 / 2024

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağı açıklandı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE!

Bakan Uraloğlu, üniversite öğrencilerine verilecek internet desteğini  sosyal medya hesabından açıkladı.

Uraloğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde yükseköğretim öğrencilerimize, 12 ay boyunca aylık 10 GB, yıllık 120 GB olacak şekilde ücretsiz internet imkanı sunuyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için durmadan çalışan Türkiye hızlanıyor" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE TELEFON VE BİLGİSAYAR DESTEĞİ!

Üniversite öğrencilerine telefon, bilgisayar ve internet desteği verilmesine yönelik tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre, satın alım tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış Türk vatandaşı ve açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciler müracaat edebilecek.

Satın alınan telefon ve bilgisayara yönelik elektronik ortamda düzenlenen fatura olması ve faturanın desteği alacak öğrencinin kimlik numarasını da içerecek biçimde adına düzenlenmiş olması koşulu da aranacak. Satın alınan telefon veya bilgisayar için bildirilen IBAN numarasının da öğrenciye ait olması zorunlu olacak. 

Teknolojik cihaz desteğinden yararlanmak isteyen genler, Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sisteminden başvuru yapmaları gerekiyor.

Kimlik doğrulamasıyla gerçekleşecek müracaatta, kimlik bilgileri, fatura numarası, fatura tarihi ve telefon veya bilgisayarın satın alındığı firmanın vergi kimlik numarası ya da kimlik numarasının, kendi adına kayıtlı telefon numarasının, IBAN numarasının, mobil telefon cihaz desteği için IMEI numarasının ve Bakanlıkça istenen diğer bilgi ve belgelerin sisteme işlenmesi zorunlu olacak. 

Üniversite öğrencilerine telefon ve bilgisayar desteğinde detaylar belli oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Öğrencilere vergisiz telefon desteği başlıyor! 1 Kasım'da alınabilecek telefonlar

Geri Dön