30 / 04 / 2024

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama kapsamında, Mazot ve Gübre Desteği, Küçük Ölçekli Balıkçılık Desteği ve Hayvan Gen Kaynakları Desteği olmak üzere toplam 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını söyleyerek, "Hayırlı ve bereketli olsun." diye ifade etti.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Bakan Yumaklı'nın yapmış olduğu paylaşımında, Mazot ve Gübre Desteği için 2 milyar 393 milyon 722 bin 650 Türk Lirası, Küçük Ölçekli Balıkçılık Desteği için 70 milyon 407 bin 750 Türk Lirası, Hayvan Gen Kaynakları Desteği için 13 milyon 815 bin 600 Türk Lirası olmak üzere toplam 2 milyar 477 milyon 946 bin Türk Lirası destekleme ödemesi yapılacağı bilgiside iletildi.

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Çiftçilere son dakika müjdesi geldi! 1,6 milyar TL'lik mazot ve gübre destekleri bugün hesaplara yatırılıyor! 

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

3.8 milyar TL'lik destek ödemesi cuma günü hesaplarda! Bakandan son dakika müjdesi! Herkes bekliyordu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön