30 / 08 / 2024

Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere 1,9 milyar liradan fazla tarımsal destekleme ödemesi yapıldı...

Bakan Yumaklı duyurdu! Çiftçilere 1,9 milyar liradan fazla tarımsal destekleme ödemesi yapıldı...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesabına 1 milyar 924 milyon 243 bin lira tarımsal destekleme ödemesini aktardıklarını açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Yumaklı, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Bu ödemenin hayırlı ve bereketli olmasını temenni eden Yumaklı, "1 milyar 924 milyon 243 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktardık." diye ifade etti. 

Paylaşımda yer alan bilgilere göre, çiftçilere, bitkisel ürün sigortası için 1 milyar 671 milyon 553 bin lira, büyükbaş hayvan (düve) alımı için 122 milyon 68 bin lira, hayvan hastalıkları tazminatı için 103 milyon 312 bin lira, hububat bakliyat dane mısır için 27 milyon 309 bin lira destek ödemesi yapılacak.

Bakanlık duyurdu! Çiftçilere yaklaşık 1,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Bakan Yumaklı duyurdu! 1,2 milyar lira tarımsal destek ödemesi hesaplara geçiyor...

Mazot ve gübre, çiğ süt, tohum üretim kırsal kalkınma yatırım desteği ödemeleri hesaplara yattı! Çiftçilere müjde! 

Çiftçiler dikkat! Ödemeler kalem kalem yapıldı: Tam 3 milyar TL'den fazla tazminat ödendi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön