29 / 04 / 2024

Bakanlık açıkladı! Çiftçilere toplam 3,9 milyar liralık destek hesaplara yatırılacak

Bakanlık açıkladı! Çiftçilere toplam 3,9 milyar liralık destek hesaplara yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı açıklama kapsamında, 3 milyar 870 milyon 153 bin liralık hayvancılık destekleme ödemesinin üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.



Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, destekleme ödemelerine ilişkin olarak şöyle denildi, 3 milyar 870 milyon 153 bin lira hayvancılık destekleme ödemesi çiftçilerin hesaplarına yatırılacak.

Bu doğrultuda, anaç koyun keçi desteği için 2 milyar 338 milyon 333 bin lira, sürü yenileme desteği için 1 milyar 54 milyon 415 bin lira, arıcılık desteği için 473 milyon 22 bin lira, anaç tiftik keçilerine ilave destek için 3 milyon 242 bin 689 lira ödeneceği kaydedildi.

Öte yandan, küpe uygulama desteği için 956 bin 162 lira, sertifikalı tohum kullanım desteği için 136 bin 149 lira ve atık desteği için 48 bin lira verilecek.

Bakanlık açıkladı! Çiftçilere toplam 3,9 milyar liralık destek hesaplara yatırılacak

MART BAŞINDA 8 MİLYAR TÜRK LİRASI ÖDEME YAPILDI

Ayrıca geçtiğimiz günlerde de çalışmalarına ara vermeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yapılan destek ödemeleri için de Mart ayının ilk gününde 9 milyar Türk Lirası miktarında mazot ve gübre desteği çiftçilerin hesabına geçmişti.

Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında verilen tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 Türk Lirası ödeme yapıldığı Mazot ve gübre desteği şeklinde tek kalemde yapılacak olan 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 Türk Lirası  destekleme ödemesinin çiftçilerimizin hesaplarına aktarıldığı belirtildi.

Çiftçilere resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Paralar hesaplara yatırılıyor!

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

Mazot ve gübre destek ödemesi bugün hesaplarda! Çiftçiler hemen kontrol edin: 9 milyar TL yatıyor!

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Çiftçilerin beklediği gün geldi! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön