27 / 09 / 2024

Bakanlık açıkladı! "Evlilik Kredisi" için özel internet sitesi açılıyor...

Bakanlık açıkladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile ve Gençlik Fonu Projesi kapsamında gençlerin evlilik kredisine daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için özel internet sitesi hazırladığını açıkladı. 




Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında, evlenecek gençlere yönelik hayata geçirilen Aile ve Gençlik Fonu Projesi doğrultusunda çalışmalar sürüyor.

Deprem bölgesindeki bazı illerde pilot uygulaması başlayan, ardından yurt genelinde doğurganlık hızının en düşük olduğu üç şehre son olarak Osmaniye'nin eklenmesi ile genişleyen proje doğrultusunda yeni bir çalışma daha yapıldı.

Öte yandan Bakanlık, evlenecek olan gençlerin evlilik kredisine daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için "ailegenclikfonu.aile.gov.tr" internet sitesini hizmete aldığını duyurdu.

Bakanlık açıkladı! "Evlilik Kredisi" için özel internet sitesi açılıyor...

Buna göre, hazırlanan bu internet sitesinde, evlilik kredisine ilişkin haberler, görseller, başvuru kılavuzu, duyurular yer alıyor, desteğe nasıl başvuru yapılacağı uygulamalı gösteriliyor.

Sitede, çiftlerin sahip olduğu her türlü kaynağı etkili şekilde yönetmesi ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlem almalarına katkıda bulunulması için eğitim içerikleri de bulunduğu ifade edildi. 

Gençlere evlilik kredisinde son dakika müjdesi! Başvurular o ilde de başlıyor: Şartlar da kolaylaştırıldı! 

Evlilik kredisi uygulamasında yeni dönem başladı

150 bin TL evlilik kredisini kimler alabilir?

Evlilik kredisi ödemeleri bugün resmen başlıyor! 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL veriliyor!

Bakanlık duyurdu! Evlilik kredisi 21 Mayıs'ta yatacak...

Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi ödeme tarihi açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön