Ekonomi

Bakanlık geri ödemesiz 50 bin TL veriyor! Başvurular anında ödeme alıyor! Aman kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere önemli biri haber verdi. Geri ödemesiz 50 bin TL sizin olabilir! İşte detaylar!000 TL geri ödemesiz bir şekilde kredi müjdesi verildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli hanelere 50.000 TL geri ödemesiz bir şekilde kredi müjdesi verildi. Bu ödemeler için başvurular 12 Haziran 2023 tarihinde başladı. Başvuru yapan kişilere bu ödeme çıkıyor. İşte ayrıntılar…

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Hükümet dar gelirli ve durumu olmayan haneler için 50.000 TL geri ödemesiz bir şekilde kredi verileceğini açıkladı. Başvurular e- devlet üzerinden ya da SYDB üzerinden yapılabileceğini açıkladı.

Peki “50.000 TL kimlere verilecek?” İşte haberin ayrıntıları…

BAKANLIKTAN MİLYONLARCA KİŞİYE GERİ ÖDEMESİZ KREDİ OLANAĞI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın geri ödemesiz olarak verdiği 50.000 TL kredi başvurusuna milyonlarca kişi başvurdu. Başvurusu onaylanan kişilerin parası Ziraat Bankası’na yatırılacak.

50 BİN TL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ O ŞARTLARI KARŞILAYAN KİŞİLERE VERİLECEK!

Afet veya acil durum halinden etkilenen vatandaşlar yararlanabilir. Yangın, sel, deprem, kar, heyelan, kaya düşmesi, teknolojik ve insan kaynaklı vb. felaketlerden dolayı evi zarar görenlere ev eşyası zararı yardımı çerçevesinde 50.000 TL'ye kadar destek verilmektedir.

 

AİLE BAKANLIĞI DUYURDU!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde, dar gelirli ailelere bu ay toplam 4,5 milyar TL ödeme yaptıklarını duyurdu. Bakan Göktaş, gerçekleştirdiği yazılı açıklamada, sosyal refah paylaşımını önde tutan bakış açısı ile arz odaklı sosyal yardım sistemini devam ettirdiklerini ve Türkiye Aile Destek Programı'nın bunun bir örneği olduğunu dile getirdi.

Program doğrultusunda gerçekleştirilen ödemelere yönelik bilgi veren Bakan Göktaş, programın başlangıcından bu yana hanelere sağladıkları destek tutarının 35 milyar TL'yi geçtiğini ifade etti. Türkiye Aile Destek Programı ile bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4,5 milyar TL ödeme yaptıklarının bilgisini verdi.

Kültür Bakanlığı personel arıyor! 165 personeli alımı hakkında duyuru geldi!

Bakan Şimşek açıkladı! Refah artışını sağlayacak yola devam!

Yeni kabine sonrası dolarda korkutan senaryo! İslam Memiş'ten kötü haber geldi!