Kent Haberleri

Bakanlık o ildeki 320 adet 3+1 konutu satıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli ili, Gebze Güzeller'de yer alan 320 adet konutu satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...  Bakanlık tarafından satışı yapılacak konutlar için açık artırma ihalesi iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Güzeller'de yer alan 320 adet konut satışa sunuluyor. 

Bakanlık tarafından satışı yapılacak konutlar için açık artırma ihalesi iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek. Bu oturumların ilki 23 Ocak Pazartesi günü, ikincisi ise 24 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek.

Kocaeli Gebze'deki konutların tümü 3 oda 1 salon şeklinde ve teslimleri hemen gerçekleştirilecek. 

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek müzayede ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

KONUT FİYATLARI NE KADAR? 

Kocaeli Gebze'de satışı yapılacak 3+1 konutların büyüklükleri 146,73 metrekare ile 170.11 metrekare arasında değişiyor. 

Konutların fiyatları ise 1 milyon 865 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

YÜZDE 40 PEŞİNAT FIRSATI

Satışı yapılacak konutlar için yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunuluyor. 

Kocaeli Gebze'deki konut satışı için müzayede Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi Başakşehir ve Kocaeli Kongre Merkezi C Blok Düğün Salonu İzmit'te gerçekleştirilecek. 

Müzayedeye internet katılımı 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 10:30 itibarıyla sona erecek. 

Teminat yatırmak için şu yolun izlenmesi gerekiyor:

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş.’nin Halk Bankası Halkalı Şubesi TR81 0001 2009 8780 0010 2612 24 no.lu TL hesabına, Katılımcı isim ve soy isim boşluk T.C. Kimlik numarası, Tüzel kişi olması halinde Şirket adı boşluk vergi numarası yazılıyor.

Geçtiğimiz günlerde de yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 adet konut ile 51 adet iş yerinin satılacağı açıklanmıştı. İstanbul ve Zonguldak'taki müzayede 17 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak Merkez’de yer alan 67 konut ile 51 iş yeri için KDV muafiyeti sağlanıyor. Bunun yanı sıra peşin ödemede yüzde 20 indirim ve 60 ay vade imkanı da sunuluyor.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Tam 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Bu haberi duyan emekliler ve emekli olacaklar bayram edecek! Emekliye 10 bin TL’yi aşan para verilecek!

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!