İş Fırsatları

Bakanlık ve İŞKUR duyurdu! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Hemen başvurun...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları bugün başlıyor. İşlemler İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru yapmak isteyenler hemen başvurun! İşte başvuru ayrıntıları... 1017 kişilik alım yapılacak olan boş kadrolar için alımları Bakan Mehmet Kasapoğlu müjdelemişti

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvuruları bugün başlıyor. 1017 kişilik alım yapılacak olan boş kadrolar için alımları Bakan Mehmet Kasapoğlu müjdelemişti. Tüm işlemler İŞKUR tarafından yapılacak. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte başvuru ayrıntıları...

 

GSB personel alımı başvurusu yapmayak isteyen binlerce vatandaş şartları, tarihleri gibi detayları araştırmaya başladı."Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler, kadro ve branş dağılımı nasıl?" soruları yanıt aranmaya başladı.

Bakanlık tarafından yapılan duyuruya göre başvurular bugün başlayacak. Peki, GSB personel işçi alımı başvuru nasıl yapılır, şartları neler? İşte detaylar...

BAKAN MEHMET KASAPOĞLU MÜJDEYİ VERDİ 

Bakan Mehmet  Kasapoğlu sosyal medya hesabı üzerinden personel alımı yapılacağı müjdesini şu cümlelerle ifade etti: "GSB ailesini günden güne büyütmeye, güçlendirmeye devam ediyoruz. 1017 sürekli işçi alımı için ilan detayları Resmi Gazete'de yayımlanacak. Başvurular ise 8-12 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun."

Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı başvuruları ne zaman? Başvurular ne zaman sona erecek? Kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Yapılan ilk açıklamadan sonra başvuru tarihleri hemen netleşti. Buna göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları 8-12 Ağustos tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet  Kasapoğlu, bakanlık taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere bin 17 sürekli işçi alacaklarını duyurdu.
Kasapoğlu, 767 sürekli temizlik işçisi, 144 engelli sürekli temizlik işçisi, 106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alacaklarını açıkladı.

KURA ÇEKİMİ 31 AĞUSTOS'TA YAPILACAK!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere listede yer alan başvuru yapan adayların, kura çekimi 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kamuya yüzlerce daimi işçi alınacak! İşte detaylar!

Binlerce çalışan alınacak! İşte başvuru şartları