İş Fırsatları

Bakanlıklar peş peşe personel alımı yapacağını duyurdu! 3 bakanlık tam tamına 780 kişi işe alınacak!

Bakanlıklar peş peşe 780 kişiyi işe alacaklarını duyurdu. Bu haber Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte detaylar!Resmi Gazete’de üst üste personel alım ilanları yayımlandı

Üç bakanlık personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de üst üste personel alım ilanları yayımlandı. Üç bakanlık toplam da 780 personel alımı yapacak.

İşte haberin detayları…

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 555 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara bakıldığı zaman, Milli Savunma Bakanlığı tarafından çeşitli mühendislik branşları ile mimar, tabip, psikolog, grafiker, istatistikçi, tekniker, teknisyen, laborant, mütercim tercüman, müze görevlisi, restoratör, hemşire, kütüphaneci, destek personeli ve büro personeli kadroları başta olmak üzere 319 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Milli Savunma Üniversitesine de , diyetisyen, psikolog, veteriner hekim, mühendis, büro personeli, grafiker, istatistikçi, kütüphaneci, mütercim tercüman alımlarının yanında tekniker, teknisyen ile hizmetli, garson, aşçı, berber, terzi/ütücü, şoför, kaloriferci, boya- badana- sıva branşlarında destek personeli kadrolarına da 236 sözleşmeli kişi istihdam edilecek.

Başvurular ise 2-31 Aralık tarihleri arasında “http://personeltemin.msb.gov.tr” internet adresi üzerinde yapılacak. Sözlü sınava girmeye hak kazananlar özlü sınav tarihi ve yeri yine aynı internet adresi üzerinden yayımlanacak. Başvuru şartları ve aranan niteliklere dair bilgiler Milli Savunma Bakanlığının Personel Temin Dairesi Başkanlığı internet sitesinden öğrenilebilir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 145 PERSONEL ALIMI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının merkez teşkilatına KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre 145 pozisyon için sözleşmeli personel alımında bulunulacak. Adaylar başvurularını 5-16 Aralık tarihleri arasında e-Devlet sisteminden “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresi aracılığı ile yapabilirler. Başvuru şekli olarak da pozisyon dağılımı ve sayısı, başvuruların incelenmesi, değerlendirilmesi aynı şekilde istenen belgeler, sonuçların bildirilmesi, sonuçlarının ilanı ile diğer hususlar “www.aile.gov.tr” internet adresi üzerinde yer alacaktır.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 80 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Alım yapacak bir diğer bakanlık ise İçişleri Bakanlığıdır. İçişleri Bakanlığının merkez teşkilatına sözlü sınav sonucuna bağlı olarak üniversitelerin farklı fakülte ve bölümlerden mezun olabilir bu şekilde 80 İçişleri uzman yardımcısı alımı yapılacağı açıklandı. Adaylar 19-23 Aralık tarihleri arasında e-Devlet şifresi kullanarak “www.icisleri.gov.tr” adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Tarımsal destek ödemesi ne zaman yapılacak? Çiftçiye mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek?

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı için nereye başvurulur?