İş Fırsatları

Bakanlıkta çalışmak isteyenlere müjde! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 165 personel alımı yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 156 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair detaylar!Bakanlık farklı kadrolarda personel alımı için yayımlanan duyuruya dair açıklama geldi

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımında bulunulacağını duyurdu. Bakanlık farklı kadrolarda personel alımı için yayımlanan duyuruya dair açıklama geldi. İlgili duyuruya göre Bakanlık bünyesindeki eksikliği gidermek için alımını yapacağı belirtildi.

İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımına dair ayrıntılar…

165 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Bakanlıktan Gelen Duyuru:

Yerleştirilen asil adaylardan bazı belgeler istenmektedir. Adaylar, en geç 22.05.2023 günü mesai bitimine kadar bakanlığa teslim etmelidirler. Teslim adresinin açık hali şudur; Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/Ankara.

Genel Evrak Birimine kişilerin elden, posta ya da kargo yolu ile ulaştırmaları zorunlu tutulmaktadır. Posta yolu ile yapılan başvurularda da aşağıda belirtilen belgelerin son başvuru tarihi mesai bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaştırılması gerekmektedir.

Postadaki gecikmelerden dolayı son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme de alınmayacaktır.

ASİL ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER NELERDİR?