28 / 04 / 2024

Bakanlıktan büyük fırsat! İki ilde yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle 590 arsa satıyor!

Bakanlıktan büyük fırsat! İki ilde yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle 590 arsa satıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun ve Malatya'da yer alan toplam 590 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar 24 ay vadeyle ödenebiliyor. 



Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde geldi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun ve Malatya'da yer alan toplam 590 arsayı satışa çıkardı. 

SAMSUN'DA SATILIK 314 ARSA

Samsun'un Atakum, 19 Mayıs, Bafra, Alaçam, Havza ve Tekkeköy ilçelerindeki toplam 314 arsa vadeli olarak satışa çıkarıldı. Verilen bilgilere göre konut ve iş yeri yapımına uygun olan arsalar açık artırmayla satılacak.

Satışa sunulan 314 arsa için yüzde 25'i peşin ödeme yapılarak, kalan bedel 24 ay vadeyle satılacak. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen açık artırma, 23 Şubat 2024 tarihinde saat 10.30'da Ankara'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

Ayrıca söz konusu arsalar için www.emlakmuzayede.com.tr üzerinde de teklif verilebilecek.

Bakanlıktan büyük fırsat! İki ilde yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle 590 arsa satıyor!

MALATYA'DA 276 ARSA SATIŞA ÇIKIYOR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Emlak Yönetim iş birliği Malatya'da yer alan 276 arsayı da satışa çıkardı. Malatya'nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde yer alan 276 muhtelif arsa için 24 ay vade imkanı sunuluyor. 

Yatırımcıların dört gözle beklediği ihaleler 26 Şubat tarihinde yapılacak. Malatya'daki 276 arsa için yüzde 25 peşinat ödemediği yapıldığında kalan bedel 24 ay vadeyle ödenebiliyor.  

Emlak Yönetim tarafından paylaşılan bilgilere göre açık artırma 26 Şubat 2024 pazartesi günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul hizmet binası konferans salonu Küçükçekmece İstanbul ve  Ankara  Holiday INN otel konferans salonu Çankaya Ankara üzerinden vatandaşlar ihalelere canlı olarak katılım sağlayabilecek.

İnternet üzerinden yapılacak katılımlar için başvurular 1 gün önce sona erecek. Paylaşılan bilgilere göre 276 muhtelif arsa satışı arsa teminatını ödeyenler sıkıntısız olarak açık arttırmaya katılabilecek.
 

Otomobil fiyatları ocakta yüzde 2.6 geriledi! 10 yaş ve üzerindeki araçların ilanları arttı

Dacia'da dev Şubat fırsatı! Tam 250 bin TL... Sıfır otomobil alacaklara müjde! 

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!


Geri Dön