30 / 04 / 2024

Bakırköyspor Vakfı binası yıkıldı!

Bakırköyspor Vakfı binası yıkıldı!

Bakırköyspor Vakfı binasının kaçak olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Durumu tepki gösteren vatandaşlar binanın önünde toplandı. 



Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre Bakırköy Belediyesi, kaçak olması sebebiyle Bakırköyspor Vakfı binasının yıkımına başladı. Bakırköylüler, yıkım ekibinin çalışmasına izin vermeyerek tepki gösterdi. 

Binanın kaçak olmadığını belirten Bakırköyspor Vakfı Başkanı Naci Ekşi, "Bülent Kerimoğlu burayı kaçak inşaat diye gerekçe göstererek yıkıyor. Burası kaçak inşaat değil, belediyenin izni ve onayı, fen işleri ve imar müdürlüğü onayıyla belediyenin kontrolü altında yapılmış belediye mülkü olan tesis. Bakırköyspor Vakfı olarak 50 binden fazla sporcuya eğitim verdik. Her sene bin 500, 2 bin öğrenciyi burada eğitiyoruz. Şu anda 50 bin çocuk ve onların aileleri ağlıyor, belediye başkanına lanet ediyorlar." şeklinde konuştu. 


- "Bunu hırsızlık ve eşkıyalık olarak nitelendiriyoruz"

Bakırköyspor Vakfı binası yıkıldı!


Bakırköy Belediyesinin yaptığını "eşkıyalık" olarak değerlendiren Naci Ekşi, "Hepimiz büyük bir acı içerisindeyiz. Cuma akşamı tebligat yapıp pazar günü yıkmak ancak gece faaliyet gösteren insanların eseri olabilir. Bunu hırsızlık ve eşkıyalık olarak nitelendiriyoruz. 


 


Geri Dön