Genel

Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı!

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor. ODE Starflex Cam Yünü Boru, ODE Starflex Cam Yünü Levha ve ODE R-Flex ürünlerinin kullanıldığı Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.


Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de, Büyük Şor Gölü yakınında konumlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu; 68 bin kişilik kapasiteli, 496 bin metrekare toplam saha alanında yerleşen ve 204 bin metrekare toplam kapalı inşaat alanı bulunan Proje, ticari alanlar, engelli, genel kullanım, basın ve özel kullanıma ayrılmış CIP, VIP ve VVIP kısımlarını içeriyor. 2015 Haziran ayında dünyada ilk kez düzenlenecek olan Avrupa Olimpiyatları için Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.’nin projelendirme ve inşaatını üstlendiği Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin, projelendirme ve yapım süresi 24 ay olarak belirlenmiş olup, Proje’nin 28 Şubat  2015 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse edilip, yaptırılıyor. Projenin tüm mekanik ve elektrik montaj ve dizaynı Anel firması tarafından üstlenildi. 


Olimpiyat Stadyumu’nun yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor 


Azerbaycan’ın Bakü, şehrinin Köroğlu mevkiinde bulunan Stadyumun yalıtımında ODE STARFLEX Cam Yünü Boru, ODE STARFLEX Cam Yünü Levha ve ODE R-Flex ürünleri kullanılıyor. Tekfen İnşaat yetkilileri, ODE ürünlerindeki fiyat-kalite dengesi hem ürünlerde hem de ihtiyaçlara yönelik sunulan hizmette kalite ve istikrar olması ODE ile çalışmalarının temel sebepleri olduğunu söylüyorlar. 2013 yılından bu yana birlikte pek çok büyük projede ODE ile çalıştıklarını ifade eden yetkililer, işbirliklerinin devam edeceğini belirtiyorlar.


ODE Pusula Dergisi