28 / 04 / 2024

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.



Bursa’dan Türkiye’ye açılan bölgenin en büyük inşaat ve gayrimenkul firmaları arasında yer alan Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle girmeye hazırlanıyor.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Bursa’nın kalbinde bulunan Prestij Koru projesiyle tek seferde 59 bloktan oluşan 2500 konut hayata geçirecek.

Proje ile Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Bursa’nın çehresi daha da yenilenecek. Ticari projelerine de ağırlık sağlayan Bakyapı 2024'te, Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland’i hayata geçirecek. Ayrıca, Yeni Vişne Ticaret Ve Alışveriş Merkezi de yine 2024 yılının en iddialı projelerinden olacak. Şu an satışları devam eden Bursa’da bulunan Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora Ve Balıkesir Prestij Seyirtepe projelerinde kısa süre sonra yaşam başlayacak.

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör Bursa ve çevresinde inşaat ve gayrimenkul sektörüne canlılık kazandıracak yeni projelerini açıklamak üzere basın mensuplarıyla İstanbul Beşiktaş Shangri-La Bosphorus Otel’de bir araya geldi.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

BURSA'DA EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLIYOR

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, kent merkezinde hayata geçirilecek Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin isminin “Prestij Koru” olarak belirlendiğini açıkladı. Bakgör, Bursa’nın çehresini modern bir yüze kavuşturacak olan proje ile ilgili şu bilgileri açıkladı.

Bakgör, Prestij Koru Projesi Bursa Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesinde yer aldığını belirterek, "Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak. Toplam 365.000 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 59 blok olacak diye belirtti.

Projeyi tünel kalıp sistemi ile inşa edeceğini söyleyen Bakgör, zemin artı 7 katlı olacak projede açık ve kapalı otopark alanlarının olacağını ve her bloğun kendi içerisinde sosyal alanları bulunacağını söyledi.

Projede 3+1 ve 2+1 daire tiplerinin olacağını söyleyen Bakgör, "Proje toplam 2500 Bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin dikkate çeken en önemli özelliklerinden biri de karbon ayak izini azaltan, milli ekonomiye değer katan, güneş enerji sistemi ile kat maliklerinin ortak alan giderlerini azaltacak şekilde tüm blokların çatılarında kurulması olacak.” dedi.

Veysel Bakgör, projeyle kentin yepyeni modern bir görünüme kavuşacağını söyledi:

Prestij Koru projesinin üzerine titrediklerini vurgu yapan Bakgör, "Çünkü bu proje ile ilgili uzun süredir çalışıyoruz. Güzel Bursa’mıza projeyi en iyi haliyle kazandırmak istiyoruz. Bursa’da bu zamana kadar yapılan ada bazlı en büyük kentsel dönüşüm projesi. Prestij Koru sadece Osmangazi ilçemizde bulunan Akpınar mahallesine değil tüm kentimize bir canlılık katacak. Yeşil Bursa’nın modern yüzüne önemli bir katkı sağlayacak. 2500 konutlu kentsel dönüşüm projesi Bursa’nın inşaat ve ticari hayatına da destek olacak.” diye ifade etti.

Mahmutbey'e 195 odalı yeni otel geliyor!

Yeni düzenlemeye göre yedieminlerdeki araçların satışı nasıl yapılacak? Bakan tek tek açıkladı!

İzmir'de 18 bin metrekarelik arazi satılıyor! Arazi arayanlar kaçırmayın!


Geri Dön