27 / 04 / 2024

Balance Güneşli projesinde 24 ay sıfır faiz!

Balance Güneşli projesinde 24 ay sıfır faiz!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Konut ve ofislerin satış sürecine devam edilen Balance Güneşli projesi, Balance Gayrimenkul tarafından yaşama geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 70 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseliyor...



Konutların fiyatlarının metrekare bazıda 4 bin 800 TL'den başlangıç gösterdiği  Balance Güneşli  projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli'de yükseliyor.


Basın Ekpres Yolu üzerinde inşa edilen Balance Güneşli Evleri, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor. Projede yüzde 5 peşinat avantajı sunuluyor. 


Balance Gayrimenkul tarafından yaşama geçirilen Balance Güneşli Residence'ta yer alan ofisler 70 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükselen alanlara sahip.


Metrekare birim fiyatının 4 bin 800 TL'den başlangıç gösterdiği Güneşli Balance projesinde banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Basın Ekpres Balance Güneşli'de; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön