25 / 07 / 2024

Balat Premium Life'ta teslimler 1 yıl sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Balat Premium Life'ta teslimler 1 yıl sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Akaydın İnşaat'ın hayata geçirdiği Balat Premium Life'ta 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Balat Premium Life projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Balat Premium Life projesi Bursa'da hayata geçiriliyor. Akaydın İnşaat imzası ile inşa edilen Balat Premium Life'ta sadece 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Butik proje olarak inşa edilen Bursa Balat Premium Life projesinde toplam 14 konut bulunuyor. Söz konusu projenin arsa alanı 1.987 metrekare olarak açıklandı.

Peki Balat Premium Life projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Balat Premium Life projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? 

Balat Premium Life ta teslimler 1 yıl sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Bursa Balat Premium Life projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 8 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 1 yıl sonra gerçekleştirilecek olan projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50'lik bir peşinat ödemesi yaptıklarında kalan tutarı teslime kadar vade farksız taksitlerle ödeyebiliyor. 

Net 140 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Balat Premium Life projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve bahçe bulunuyor. 

Nilüfer'in kalbinde Balat Caddesi üzerinde yükselen proje Balat Atatürk Ormanı, Turkuaz Plus, Ergin Concept, Korupark, çevre yolu, şehir hastanesi ve organize sanayi bölgesine yakın konumda inşa ediliyor. 


Telefon: 0530 415 44 65
Web: https://www.akaydininsaat.com.tr/premium-life.html

Zeray'dan 2 bin konutluk yeni proje geliyor!

Junior Palace'ta son 2 konut! 3.1 milyon TL'ye 2+1!

Infinity Living Çerkezköy'de anahtar teslim 2+1 ve 3+1'ler 3.8 milyon TL'ye!


Geri Dön