29 / 04 / 2024

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenlenecek. 36 işletmenin yer alacağı Zeytin OSB 440 dekarlık alan üzerine inşa edilecek.



Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, kurulması planlanan Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenleneceği açıklandı. Kaymakam Hüseyin Öner. 440 dekarlık alanda kurulacak Zeytin OSB’de 36 işletmenin yer alacağını söyledi.


Burhaniye’de yaklaşık 5 yıl önce başlatılan çalışmalar olumlu sonuçlanırken, Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi (OSB) temel atma aşamasına geldi. Plan tadilatlarının onaylandığını anlatan Burhaniye Kaymakamı ve OSB Başkanı Hüseyin Öner,” İnşaatın temiz ve pis su şebekesi ihale edildi. Belediye Başkanımız Necdet Uysal’ın da başkan yardımcı olarak görev aldığı Zeytin OSB’de 16 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00 de temel atma töreni düzenleyeceğiz. Böylelikle OSB inşaatı filen başlamış olacak. Burhaniye belediyesinin de ortak olduğu OSB’de 36 işletme yer alacak. Hizmete girmesi ile ilçemiz zeytinde marka olacak. OSB’de ilçe dışından da katılımlar var” dedi.


Milliyet


Geri Dön