07 / 05 / 2024

Balıkesir Edremit'in yolları yenilendi!

Balıkesir Edremit'in yolları yenilendi!

Balıkesir Edremit'in Atatürk Mahailesi'nde ulaşımın sıkıntılı olduğu Kartalevleri bölgesinde alternatif yeni yollar açılarak sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Ayrıca mevcut yol da kozak taşı kaplanarak yenilendi.



Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçenin sorunlarını teker teker çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Atatürk Mahailesi'nde yeni kurulan Kartalevleri bölgesinde çok dik olan rampa nedeniyle yaşanan ulaşım sıkıntılarına el atan Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından eğimin daha düşük olduğu yeni alternatif yollar açıldı. 431, 434, 435, 436, 437, 438, 439 sokak olarak adlandırılan yeni yollar sayesinde vatandaşların yaşadığı sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Yeni açılan 7 yeni sokağın yanı sıra 440 numaralı sokakta parke taş döşemesi yapılarak yenilendi. Atatürk Mahallesi Muhtarı irfan Kolçak, Kartalevleri olarak bilinen yerde yolun çok dik olması nedeniyle araç sürücülerinin ve yayaların büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, "Kartalevlerinin  TOKİ  yönünden yeni açılan yolları ile çok dik olan rampaya gerek kalmadan ulaşım sağlayabiliyoruz. 


Böylelikle mahalle sakinlerimizin çektiği sıkıntılardan kurtulmuş olduk. Ayrıca mevcut yolunda yenilenmesi bizleri oldukça memnun etti. Belediye Başkanımız Kamil Saka'ya ve belediye ekiplerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da "Vatandaşlarımızın mutlu, huzurlu ve güvenli bir kentte yaşamaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni yerleşimlerin olduğu Atatürk Mahallemizde dik olan mevcut yola alternatif olarak yeni yol açtık. Artık vatandaşlarımız güvenli bir şekilde gidip gelebilecekler" dedi. 




Körfez Star


Geri Dön