İhale

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.9 bin 214 metrekare alana sahip arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2022 tarihinde saat 14:15'te Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

9 bin 214 metrekare alana sahip arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2022 tarihinde saat 14:15'te Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak. 

Konut imarlı arsanın muhammen bedeli 76 milyon 908 bin 577 TL, geçici teminat bedeli ise 2 milyon 307 bin 257 TL olarak belirlendi. 
 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığından:

1- İdarenin Adı ve Adresi : Edremit Belediye Başkanlığı  Soğanyemez Mahallesi Yılmaz Akpınar Bulvarı No: 7/B
 EDREMİT/BALIKESİR
2- İhalenin
a) Yapılacağı Yer : Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu Tarih ve Saati : 07.12.2022 Çarşamba saat:14:15 

3- Mülkiyeti Edremit Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait yukarıda belirlenen Güre Mahallesi 819 ada 1 parselde bulunan taşınmaz Belediye Encümeni’nin 17.11.2022 tarih ve 1036 sayılı kararı doğrultusunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı zarf teklif usulü ile satışı yapılacaktır.
4- İhale dokümanı Edremit Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir veya 1.000,00.TL dosya bedeli ödenerek temin edilebilir. İhaleye katılmak isteyenler ihale dokümanını satın almak zorundadır.
5- İstekliler ihaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun da açıklanan biçimde hazırladıkları tekliflerini ihale tarihi 07.12.2022 saat: 12:30’a kadar Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğüne sunmak zorundadır. Bu saatten sonra yapılan başvurular dikkate alınmaz.
6- İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerde aranacak şartlar ve belgeler;
İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.
a) Nüfus cüzdan fotokopisi (Gerçek kişiler için)
b) Kanuni ikametgâh belgesi (Gerçek kişiler için)
Türkiye’de tebligat için adres beyanı (Adres, telefon, fax ve elektronik posta adresi bilgilerinin belirtilmesi)
c) Kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf Sanatkârlar Odası veya İlgili Meslek Odası Belgesi;
d.1- Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da Esnaf ve sanatkarlar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge
d.2- Tüzel Kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve / veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge
d) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri
e.1- Gerçek kişi olması halinde, Noter Tasdikli imza beyannamesi
e.2- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre Tüzel Kişiliğin ortakları, Üyeleri veya Kurucular Kurucuları ile Tüzel Kişiliğin Yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, Bu bilgilerin bir ticaret gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere İlgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları Göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri
e) İhale dokümanının satın alındığına dair makbuz
f) Geçici teminat bedeli makbuzu veya geçici teminat mektubu
g) Edremit Belediyesine borcu bulunmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınan belge
h) Teklif mektubu
i) Vekâleten ihaleye katılma halinde; vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ve Teklif vermeye ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi, vermeleri şarttır.
İlan olunur.

Milli Emlak 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!