Genel

Balıkesir Fasedis Evleri ’nde 275 bin TL ’ye villa!

Balıkesir Ayvalık"ta inşa edilen Fasedis Villaları"nda 5+1 tripleks villaların fiyatları 225 bin TL ile 275 bin TL arasında. Projede kış kampanyası devam ediyor

Fasedis Villaları projesi Balıkesir Ayvalık Altınova"da inşa ediliyor. Projede başlatılan ˜kış kampanyası" devam ediyor. İndirimli fiyatların uygulandığı kampanya önümüzdeki Mart ayına kadar geçerli olacak.

Fasedis Evleri As Grup tarafından inşa edildi. Villaların fiyatları Mart ayına kadar 225 bin TL ile 275 bin TL arasında değişiyor. Firma vade uygulamıyor. Ödemeler peşin olarak yapılıyor.

Ayvalık Fasedis Villaları projesinde alanları 210 metrekare olarak tasarlanan villaların taban oturumları ise 70 metrekare. Projede villalar 5+1 ve 3 katlı tripleks olarak tasarlandı. Ayvalık Fasedis Villaları"nın toplam arsa alanı 14 bin metrekare. Proje toplam 9 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Fasedis Villaları, Ayvalık'a 12, İzmir'e 137, İstanbul'a 532 kilometre mesafede yer alıyor. Projede yaşam 2007 yılından bu yana devam ediyor. Projede satışı süren son 18 villa kaldı. Midilli (Lepsos) adası ve doğa manzaralı Fasedis Villaları"nın sosyal donatılarında yüzme havuzu, bisiklet ve yürüme yolları bulunuyor.

Fasedis Villaları, deprem yönetmeliğine ve imar mevzuatına göre inşa edildi. İskan belgeleri alındı, elektrik, su, telefon şebeke ve santralı ve de jeneratörü bağlandı, 100 tonluk temiz su depoları ve buna bağlı hidrofor sistemi teşekkül etmiş iki ayrı noktadan açılan artezyenle bahçe sulaması tesis edildi, peysajı bitki örtüsü ile kaplandı. Projede toplam 39 villa bulunuyor.
Fasedis Villaları"nda kış mevsiminde oturma imkanı sağlayacak nitelikte kalorifer tesisatı monte edildi. Bina teras pergoleleri nitelikli olarak imal edilerek monte edildi.

Fasedis Villaları"nda banyo, mutfak, açık ve kapalı teras gibi ıslak hacimlerde kullanılan seramik ve fayanslar ve vitrifiye malzemeleri Toprak firmasının 1.sınıf kalitesinde. Mermer döşemeler, doğal mermer olarak İzmir ve Yatağan bölgesinin ihraç malı kalitesinde.
www.asgrup.com
0212 260 72 06


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com