25 / 05 / 2024

Balıkesir şehir merkezinde deforme olmuş çizgiler yenileniyor!

Balıkesir şehir merkezinde deforme olmuş çizgiler yenileniyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 141. Şube Şefliği ile işbirliğiyle şehir merkezindeki kavşakların yaya geçidi çizgileri çift kompenatlı yenileme çalışmaları başladı.



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 141. Şube Şefliği ile işbirliğiyle şehir merkezindeki kavşakların yaya geçidi çizgileri çift kompenatlı yenileme çalışmaları başladı.Büyükşehir Belediye ve Karayolları’nın ekipleri ilk etapta sık kullanılan kavşakların deforme olmuş yaya çizgilerinden işe başladı.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 141. Şube Şefliği işbirliğiyle deforme olmuş yaya geçitleri yenilenecek. Balıkesir şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu kavşaklardan işe başlayan Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 14. Bölge 141. Şube Şefliği ekipleri, ilk olarak Balıkesir Tren Garı’nın önündeki yaya geçidinin çizgilerini çift kompenatlı yol çizgi boyaları ile yeniledi. Balıkesir’in muhtelif yerlerindeki kavşakların yaya geçitlerinin çizgilerinin daha cazip hale getirileceğini belirten Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü çalışanları, trafik akışını engellemeden kısa sürede Balıkesir’deki kavşakların yaya çizgilerini yenileyeceklerini belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön