02 / 05 / 2024

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir Yeni Karesi Konutları yükseliyor!

Balıkesir'de hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Projede bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları bulunuyor.



 

Balıkesir’in artan konut ihtiyaçlarını karşılamak ve kentleşme adına sistemli ve nitelikli çalışmalar yapmak amacıyla kurulan BALTOK ‘un ilk projesi olan Yeni Karesi Konutları‘nın inşaatı son sürat devam ediyor. 

 

Farklı daire tipleri ile her kesime hitap eden Yeni Karesi bölgesinde oluşturulacak olan mahalle konsepti ile yeni bir şehir hayata geçiriliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede hayata geçireceği yeni hizmet binasının hemen yanında yer alan Yeni Karesi‘de küçük büyük herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yaşam alanı inşa ediliyor.

 

Bin kişilik cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları ile cazibe merkezi olacak olan Yeni Karesi’de kreş, ders odaları, çocuk parkları, yeşil alanlar, spor salonu, basketbol sahası, tenis kortu, konferans-toplantı salonu, kafeteryalar, restoranlar, hamam, sauna, masaj salonu,süpermarket, terzi, kuru temizleme, otopark, güvenlik imkanları yer alıyor. 

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

 

 


Geri Dön