Kent Haberleri

Balıkesirspor'un tesislerine yeni bina yapılıyor!

Balıkesirspor'un tesislerinde inceleme yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tesislerde 16 oda bulunduğunu, acilen 14 yeni odanın yapılması gerektiğini ve bu kapsamda hemen 2 katlı bir inşaata başlanacağını söyledi...


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesirspor'dan eski yönetimin elini çekmesi lazım" dedi.


Balıkesirspor'un tesislerinde inceleme yapan Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislerin bakımsız ve yetersiz olduğunu söyledi.


Tesislerde 16 oda bulunduğunu, acilen 14 yeni odanın yapılması gerektiğini dile getiren Uğur, "O zaman hemen 2 katlı bir inşaata başlayıp, sonradan da diğer kısımlara devam edelim. Şimdi bunları yaparken Fenerbahçe'yi de model alabiliriz, Galatasaray'ı da ama projeyi 2 senede yapamazsın. Biz bunun için şimdilik Akhisar Belediyespor'u model alacağız" diye konuştu.


Başkan Uğur, belediye desteği olmadan Balıkesirspor'un ihtiyaçlarının karşılanamayacağını belirterek şunları belirtti:


"Buranın iaşesini belediye karşılıyor, otobüsünü belediye temin ediyor, çimine belediye bakıyor. Belediyesiz bir Balıkesirspor'un olması mümkün mü? Belediyenin desteği olmadan Balıkesirspor olmaz. Kamplar 25 Haziran'da başlıyorsa burada futbolcu kalır mı? Transfer yapamazsın, kimse gelmez. Balıkesirspor'dan eski yönetimin elini çekmesi lazım. Bunun pazarlığı yok kardeşim. Bunun yükü neticede belediyenin üzerinde." 


Uğur, Balıkesirspor başkanlığı için Feyyaz Çiftçi'yi uygun gördüklerini dile getirerek "Kardeşim biz 1 ay önce Balıkesirspor başkan adayımızı açıkladık,  genel sekreterimizi açıkladık. Ben Balıkesirspor kongresinin huzurlu bir şekilde geçmesini arzu ediyorum. Kimse Balıkesir'e karışıklık, huzursuzluk getirmesin. Herkes anlayışlı olacak, herkes haddini bilecek, üzerine düşeni yapacak" diye konuştu.


Bir gazetecinin, "Feyyaz Çiftçi'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözler ne olacak" sorusunu Uğur, "Söyleyebilir, söyler. Numan Kurtulmuş'un da söylediği vardı, Süleyman Soylu'nun da söylediği vardı" diye yanıtladı.



AA