Yeni Şirketler

Balkaner`in arsası İttifak`ın

As Yapı Endüstrisi A.Ş'ye ait hacizli gayrimenkullerden oluşan Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğüne en yüksek teklifi 33 milyon 280 bin YTL ile İttifak İnşaat verdi.



TMSF'den yapılan açıklamaya göre TMSF, As Yapı Endüstrisi A.Ş'ye ait hacizli gayrimenkullerden oluşan 30 milyon YTL muhammen bedele sahip, Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü bugün satışa çıkardı.


İttifak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Otomotiv Elektrik İç ve Dış Dan. Ltd. ile Delta Proje İnşaat Turizm San. Tic. A.Ş'nin katıldığı ihalede İttifak İnşaat 25 bin 600 YTL, Delta Proje ise 30 milyon 160 bin YTL teklifte bulundu.


30 milyon 160 bin YTL bedelle başlayan ihalede, 3 kez artırım gerçekleşirken ihale, İttifak İnşaat'ın 33 milyon 280 bin YTL teklifiyle sona erdi.


İstanbul Bakırköy'de yer alan taşınmazların bir araya getirilmesiyle oluşturulan Bakırköy Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü üzerinde tüm giderleri ve her türlü sorumluluğu ihaleyi kazanana ait olmak üzere, geliştirilecek inşaat projesinin ihale şartnamesi ve eklerinde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde hasılat paylaşımı karşılığı yapım işinin, ihalenin konusunu ve kapsamını oluşturduğu bildirildi.