Altın & Gümüş

Bank of America yeni gümüş tahminini açıkladı! Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

Gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmeler yapan Bank of America gümüş tahmini değiştirdi. Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak... Yatırımcılar ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor

Bank of America gümüş fiyatları ile ilgili beklentisini değiştirdi. Yatırımcılar ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

BANK OF AMERİCA'DAN YENİ GÜMÜŞ TAHMİNİ!

Bank of America (BofA), yeşil enerji geçişinin değerli metal için uzun vadeli destek sağlamasını beklemesine rağmen, gümüş konusunda beklentilerini değiştirdi.

Bank of America, ortalama gümüş fiyatını bir önceki tahmin olan 24.55 dolar/ons'tan yüzde 6.4 düşüşle 22.89 dolar/ons'a indirdi.

BDFA analistleri, "Gümüş son birkaç aydır bir aralıkta işlem görüyor, bunun nedeni de geleneksel endüstriyel talebin zayıf olması. Küresel ekonominin 2024'e kadar dipten çıkamayacağı varsayımıyla, bunun şimdilik değişmesi pek olası değil" dedi. 

13 Temmuz 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 gümüş fiyatları

13 TEMMUZ PERŞEMBE GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 13 TEMMUZ 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesi ile, altın alamayan yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Bu kapsamda gümüş fiyatları merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yeni rekorla başladı.

Bugün gümüşün ons fiyatı 24,26 dolar olurken, gümüş gram alış fiyatı 20,29 lira, satış fiyatı ise 21,018 liradan satışa sunuluyor.

Altın tozu dumana kattı! Gram altın rekor kırdı! Bugün çeyrek, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın ne kadar oldu? 

13 Temmuz Perşembe dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? Bugün dolar/TL kuru kaç lira?

Euro/TL yeni rekorunu kırdı! Euro 30 liraya koşuyor!