Ekonomi

Banka hesabınızı hemen kontrol edin! TCKN son hanesine göre ödemenizi alacaksınız!

Bakanlık tarafından şubat ayı yardım ödemeleri hesap numaranıza yatırılacak. İşte detaylar!T

Bakanlık şubat ayında yardım sağlayacak. T.C Kimlik numarasına göre başvuru IBAN numaranız bulunuyor ise hemen kontrol etmelisiniz. Ayrıca hesabınıza 4.336 TL geri iadesiz para yatırılmış da olabilir. İşte haberin detayları…

2023 yılında devlet, dar gelirli vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri yaparak o hanelere yardımcı oluyor. Her geçen gün genişleyen kamu yardım ödeneklerinin kapsamı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tarafından ödemeler için başvurulara şubat ayında başladığını açıkladı.

 T.C kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak, e-Devlet üzerinden başvuru yaparsanız 15 Şubat tarihine kadar hesabınıza yatırılacak olan 4.336 TL ödemenizi alacaksınız. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayanlara aylık düzenli olarak ödeme yapılıyor. Sosyal yardım yardımları çeşitlidir ancak bu yardımlar arasında son yıllarda en çok aranan maaş evde bakım maaşıdır. Şubat ayında evde bakım maaşlarına da ağırlık verilecek. 2023 yılında evde bakım maaşları artıp artmadığı çok sayıda vatandaş tarafından merak edilirken konu ile ilgili tüm detayları…

2023 YILI EVDE BAKIM MAAŞI ARTTI MI?

Aile Bakanlığı, gerekli kriterleri taşıyanlara evde bakım için aylık düzenli ödeme yapacak. Hak sahipleri, bakım yardımlarının 2023 yılında artıp artmayacağı sorusunun yanıtını da araştırılıyor. Geçen yıl Temmuz-Aralık dönemi içerisinde ödemeleri yapılan evde bakım maaşının miktarı 3336 TL idi. Yılbaşında yapılan emekli maaşı artışından sonra asgari ücrete zam yapıldı ve bu kapsamda memur ve evde bakım çalışanlarının maaşları da değişti. 2023 yılı yeni evde bakım maaşının miktarı 4336 TL olarak güncellendi.

40 BİN TL’YE KADAR İHTİTAÇ KREDİSİ!

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden maaş almanız yeterli olacaktır. Emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek nakit kullanacak olanlar için emekli maaş hesabı ile birlikte kredi ödemesi gerçekleştirecek olan bu bankalar kredi ödemelerini 5 dakika içinde hesaplarınıza yatırılacaktır.

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank üzerinden devlet destekli 40000 TL'ye kadar internet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilecek olan bu kredilerden faydalanacak olan tüm vatandaşların başvuru şartlarına uygun olmaları halinde hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirmektedir. En yakın banka şubesi üzerinden işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Kampanyayı duyan QNB Finansbank'a akın ediyor! Tamı tamına 50 bin TL!

İslam Memiş fırsatçılara köpürdü! Bugün olmasa da hesap sorulacak!