29 / 04 / 2024

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Yaptığı altın tahminleri ile dikkat çeken araştırmacı yazar Haluk Özdil bu defa bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.



Altın piyasasındaki yaşanan hareketlilik sonrasında en çok merak edinelerden biri olan ''Altın alalım mı, satalım mı?'' sorusu tekrar yatırımcıların odağında olmaya başladı. ABD'de enflasyon 12 ayın ardından tekrar arttı. Fed'in para politikasında etkili olacak ABD enflasyon verisi sonrası altın fiyatları tarafında tepki yükselişleri ardından satış dalgası oluştu.

Gram altın fiyatı şu an ekranlarda 1700 liranın altında olsa da fiziki tarafta 1800 liraları gördü. Konu ile ilgili açıklama yapan araştırmacı yazar Haluk Özdil, altın yatırımcısına önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi ve bankada altını olanları uyardı.

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

BANKADA ALTINI OLANLARA SOĞUK DUŞ ETKİSİ!

Haluk Özdil bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak kritik açıklamalarda bulundu. Özdil eylül ayında gram altının 1700 lira olacağını önceden söylediğini hatırlatarak, o tahminlerin şimdiden tuttuğunu söyledi. 

Türkiye'de altın işini kazanç kapısı haline getiren spekülatörlerin olduğunu belirterek, büyük vurgundan bahsetti.  Altın mevduat hesapları üzerinden vurgun yapıldığına dikakt çeken Özdil, Şu anDA bankadaki hesaplardaki altınların gerçekliğinin olmadığından bahsetti.  Özdil konuyu şu şekilde özetledi: ''Şu an var olan mevduat hesaplarının 10'da biri kadar dünyada altın yok.'' dedi. 

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Altın yatırımcıların en çok sorgulattığı ''gram altın ne kadar olacak?'' sorusu üzerine Özdil: ''Yılbaşında 2 bin lirayı geçen bir altın fiyatı göreceksiniz. Yani yılbaşında gram altın 2 bin TL  olacak ve üstüne çıkacak.'' ifadelerini kullandı.

BUGÜN ALTIN FİYATLARI NE KADAR? SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar bu kapsamda ''Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu?'' sorularını araştırıyor.
 Ons altın bugün 1914 dolar oldu. Gram altın fiyatı bugün 1724 lira, çeyrek altın satış fiyatı 2815 lira, yarım altın satış fiyatı 5631 lira, tam altın satış fiyatı 11,210 liradan işlem görüyor.

Altında pazar sürprizi! Altın fiyatları çakılıyor! Elinde 1 gramı bile olan hemen baksın! 13 Ağustos altın fiyatları

Gümüş alalım mı? sorusuna net yanıt: Alalım, alalım, alalım!

Elinde dolar olanlar hazırlanın! Ekimde büyük deprem geliyor! Yer yerinden oynayacak!


 


Geri Dön