Ekonomi

Bankalar peş peşe açıkladı! Emeklilerin borcu harcı kalmayacak!

Milyonlarca emekli için bankalar atağa geçti. Kredi borcu olan emeklilere kamu bankalarından sonra özel bankalar da borç kapatma kredisi veriyor. İşte detaylar!Emeklilere, borç kapatma kredi başvurusunda hem kamu hem de özel bankalar kolaylık sağlıyor

Emekliler için bankalar harekete geçti. Emeklilere, borç kapatma kredi başvurusunda hem kamu hem de özel bankalar kolaylık sağlıyor.

İşte, borç kapatma kredisi veren bankalar ve konuya dair merak edilenler…

BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BANKALAR!

ING, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, QNB, Akbank, Garanti gibi bankalar borcu olan ve ödemekte zorluk çeken emekli vatandaşlar için borç kapatma kredisi kampanyası veriyor. Bu fırsattan tüm emekli vatandaşlar faydalanabilir. Bu vesile ile emekliler, borçlarını kapatarak tek bir bankaya borç ödeyip, az da olsa rahatlama olanağı bulabilecek.

EMEKLİYE ÖZEL VERİLEN BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekliye özel olan bu fırsat için emekli olan kişiler birçok farklı şekilde kredi başvurusu yapabilir. İlgili bankaya gidip müşteri temsilcisinden form alarak gerekli yerleri doğru bir şekilde doldurarak başvuruda bulunulabilir veya online bankacılık üzerinden de emekliye özel kredi kampanyasına başvuru yapılabilir.

EMEKLİLRE ÖZEL BORÇ KAPATMA KREDİ FAİZ ORANLARI

Yılın en büyük ayçiçeği yağı kampanyası! O markette ayçiçeği en dibi gördü! Sakın kaçırmayın!

Bakan Yanık duyurdu! Aile destek ödemelerinde ara ödeme yapılacak! Hemen hesaplarınıza bakın!

Araç sahipleri depolarını hemen doldursun! İşte 24 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!