18 / 07 / 2024

Bankalarda, kasalarda, evinde, cebinde dolar bulunduranlar kırmızı alarm! İslam Memiş uyarıyor! Yanlış yoldasınız!

Bankalarda, kasalarda, evinde, cebinde dolar bulunduranlar kırmızı alarm! İslam Memiş uyarıyor! Yanlış yoldasınız!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş doların doğru bir yatırım aracı olmadığını söyledi. Memiş, Bankalarda, kasalarda, evinde, cebinde dolar bulunduranlara seslenerek 'yanlış yoldasınız' dedi. 




Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, vatandaşların dolar konusunda yanlış bilgilendirildiğini söyledi. Toplumu sürekli dolara yatırımına karşı empoze edildiğini söyleyen Memiş, yanlış alğıdna bahsetti. Dolar yükselince ekonomi kötü, dolar düşünce ekonomi iyi algısı içinde olunulduğunu söyledi ve doların bir yatırım aracı olmadığını altını öçizerek söyledi.

YANLIŞ YOLDASINIZ!

Dolar yatırıcılarına seslenen İslam Memiş ''yanlış yoldasınız'' dedi. Memiş, ''Yanlış bir yoldasın. Seni kandırdılar. Seni dolar satın alarak kandırdılar. Uyan artık. Türkiye'de TL karşısında en az getiriye sahip olan para birimi dolardır.'' dedi.

 Bankalarda, kasalarda, evinde, cebinde dolar bulunduranlar kırmızı alarm! İslam Memiş uyarıyor! Yanlış yoldasınız!

DOLAR YATIRIM ARACI DEĞİLDİR!

Gazeteduvar'da yer alan habere göre; İslam Memiş doların bir ödeme aracı olduğunu yatırım aracı olmadığını şu sözlele ifade etti :!!Geçmiş tarihlere bak. Doları kasana koyduğun tarihe bak. Ne kadardı, ne kadar oldu? Dolar bir ödeme aracıdır, yatırım aracı değildir.''dedi.

DOLARI OLANLAR ZARAR EDİYOR

İslam Memiş, dolar yatırımcılarını uyardı. Memi, elinde dolar bulunduranlar için zarar ettiklerini belirtti. Memiş bu durumun TL karşısında değil, diğer enstrümanlara karşı kazançlarından basettiğini aktardı. 

DOLAR NE OLUR? DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

ABD'nin bir seçim sürecinde olduğundan bahseden ve Trump'ın dünyanın gözü önünde suikast girişimine uğradığını hatırlatan Memiş, ''Velev ki hayatını kaybetseydi, belki ABD bugün iç savaşa girmiş olacaktı. Küresel piyasalar yangın yeri olacaktı.'' dedi. 

seçim sürecinin 5 Kasım'da olduğuna dikkat çeken Memiş, bu tarihe kadar ABD'de bir şey olursa bizim gibi dolara ihtiyacı olan ülkeler, kırılganlığı olan ülkeler bu işten nasibini alacağından bahsetti Memiş Dolar TL'de yükselişin görülebileceğini ve bunun sürpriz olmadığını da vurgulaadı. 

Altın rekora doymuyor! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar? 18 Temmuz altın fiyatları

İslam Memiş baştan uyarmıştı 'Altında Temmuz fırtınası geçti, şimdi hazır olun' dedi! İkinci rekor için tarih verdi!

Geri Dön