Ekonomi

Bankalarda peş peşe Ekim depremi! 45 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi veriliyor: Faizsiz ihtiyaç kredisi!

Bankalar Ekim ayı ile beraber vatandaşlara sıfır faizli kredi sağlamak amacıyla resmen kesenin ağzını açtı. Peki hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? Banka banka faizsiz kredi rakamları ne kadar? İşte faizsiz ihtiyaç kredisi detayları...

Binlerce vatandaş, yüksek faiz ortamında uygun kredi ve nakit avans arayışını hızlandırdı. İhtiyaçlarını gidermek amacıyla nakite ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların sıfır faizli kredi kampanyalarını merakla araştırıyor.

Bankalar da Ekim ayı ile beraber vatandaşlara sıfır faizli kredi sağlamak amacıyla resmen kesenin ağzını açtı. Bankalar, müşteri çekebilmek için yeni faizsiz kredi rakamlarını peş peşe açıkladı. 

Peki hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor? Banka banka faizsiz kredi rakamları ne kadar? İşte faizsiz ihtiyaç kredisi detayları...

BANKA BANKA FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYALARI 

GARANTİ BBVA 

Garanti BBVA, 1 – 31 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerine; 45 bin liraya ulaşan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı sunuyor.

Bu kapsamda yeni müşterilere 20 bin TL'ye varan faizsiz krediden ve 25 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avanstan yararlanma imkanı tanınıyor. 

AKBANK 

Mobilden Akbank'lı olanlar, 45 bin TL'ye varan sıfır faizli ihtiyaç kredisinden faydalanbiliyor. 

Bu kapsamda 31 Ekim 2024 tarihine kadar Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayanlar faizsiz kredi alabiliyor. 

Akbank, müşteri olduktan sonra maksimum 15 gün​ içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapmak imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra, sıfır faizle 25 bin TL taksitli nakit avans kampanyasından da müşteriler yararlanabiliyor. 

İŞ BANKASI 

İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlara, kredi kartınızla 25 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans kullanma fırsatı sunuluyor.

Söz konusu kampanyadan 31 Ekim'e kadar İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerli oluyor. 

TEB

Hemen CEPTETEB’li olarak TEB Kredi Kartı’na başvuranlar, 25 bin TL'ye varan ihtiyaçları için sıfır faizli taksitli nakit avans alabiliyor. 

31 Ekim'e kadar geçerli olacak kampanya CEPTETEB Mobil'i indirip, ilk kez TEB müşterisi olanlar için geçerli olacak. Kampanyadan faydalanılması için müşteri olma sürecinin CEPTETEB Mobil üzerinden tamamlanması gerekiyor. 

Akbank emekli promosyon! Akbank bu ay emeklilere ne kadar promosyon veriyor? 

Hesaplara tam 1 milyar 63 milyon TL yattı! Ekim ayı SED ödemesi bekleyenlere müjde! Şimdi kontrol edin!

Altın mı, gümüş mü? 'Bunu bir kenara yazın' diyen İslam Memiş açıkladı! 2025'in kralı o olacak!