Ekonomi

Bankalardan beklenen açıklama geldi! Şubeye gelen herkese 14.500 lira!

İhtiyaç kredisi, diğer kredilere göre başvuru prosedürleri ve kullanım alanları açısından daha avantajlıdır. İhtiyaç sahibi vatandaşların kolay yoldan başvurarak ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olan kredinin geri ödemeleri ve taksitlendirmeleri de hesaplıdır...  Vatandaşlara, ihtiyaçlarını karşılama konusunda dara düşmeden kolaylık sağlayan bu kredinin ödemeleri de hesaplıdır

İhtiyaç kredileri vatandaşların hiç beklemediği bir anda artan nakit ihtiyacı karşısında önemli bir yere sahiptir.  Vatandaşlara, ihtiyaçlarını karşılama konusunda dara düşmeden kolaylık sağlayan bu kredinin ödemeleri de hesaplıdır.

Ekoayrıntı.com'da yer alan habere göre; ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların dikkatini özellikle devlet bankaları çekiyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank ihtiyaç kredisi  konusunda uygun faiz oranları ve esnek ödeme planları sağlıyor. İşte üç bankanın ihtiyaç kredisi kampanyalarına dair detaylar:
 

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank ihtiyaç kredinizi yüzde 1,91 faiz oranı ile kullanarak 36 ay taksitle ödeyebilirsiniz. Ödemelerinizi aylık eşit taksitli olarak yapabileceğiniz gibi artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, değişken taksitli ve son taksit balon ödemeli olarak da yapabilirsiniz. Kredi başvurunuzu size en yakın banka şubesinden yapabileceğiniz gibi Vakıfbank mobil ya da internet şubesinden de gerçekleştirebilirsiniz. SMS ile başvurularınızda aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. kimlik numaranız, doğum tarihiniz ve aylık gelirinizi yazarak 5724’e mesaj atabilirsiniz. Vakıfbank’tan çekeceğiniz örneğin 36 ay vadeli ve 10.000 TL tutarındaki krediniz içinse aylık taksitleriniz 410,97 TL olarak belirlenirken toplam ödeyeceğiniz tutar 14.794,43 TL olacaktır.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisine dair tüm merak edilenler haberimizde...
 

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası'nın maksimum 36 ay vade ile sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi aracı için belirlemiş olduğu faiz oranı ise yüzde 1,70. Bu koşullarda çekeceğiniz örneğin 10.000 TL tutarındaki krediniz için ödeyeceğiniz aylık taksit miktarınız 401,71 TL olarak hesaplanır. 36 ay taksit, 50.000 TL’ye kadar olan krediler için geçerli olup 50.001 TL üzeri kredileriniz için maksimum vade 24 aydır.

Halk Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları ve aylık ödemelerine haberimizde yer verdik...
 

Halk Bankası İhtiyaç Kredisi

Halk Bankası'nın sunmuş olduğu bireysel ihtiyaç kredisinin maksimum taksit tutarı 36 aydır. Belirlemiş olduğu faiz oranı ise yüzde 1,71’dir. Bankadan bu koşullarda çekeceğiniz 10.000 TL kredi için 36 ay vadede ödeyeceğiniz aylık taksit tutarı 395,61 TL iken toplam tutar 14.241,96 TL olarak belirlenecektir.

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti!

Bankalardan şok açıklama: Borçlar 90 gün erteleniyor!

Döviz kurlarında son durum!

Bitcoin'e ABD enflasyonu dopingi: 43 bin doları geçti!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?